PHDSTUDIES

PhD di Belanda 2020

Belanda menawarkan pelbagai program pengajian antarabangsa di progresif dari segi sosial, menerima, dan secara intelektual dan budaya merangsang persekitaran. Sistem pendidikan Belanda mempunyai reputasi yang baik untuk menawarkan program-program pendidikan yang berkualiti tinggi, menjadikannya lokasi menarik bagi PhD.

Persekitaran antarabangsa di Belanda adalah manfaat bagi orang-orang yang mengikuti ijazah PhD Belanda seperti dunia kita menjadi lebih saling berkaitan. A PhD Ijazah Belanda membolehkan calon-calon untuk menjalankan penyelidikan bebas dalam bidang pengajian, di bawah pengawasan yang berkelayakan fakulti di universiti itu. Setelah tamat penyelidikan untuk PhD Belanda, calon mesti mempertahankan disertasi atau tesis mereka di hadapan panel pakar. Selepas selesai berjaya, ijazah PhD Belanda yang dianugerahkan.

Belanda adalah destinasi utama untuk pendidikan.Jika anda berminat untuk PhD Belanda, kita lihat pada pilihan yang ditawarkan dalam negara yang kecil, tetapi yang menarik ini! 

Hasil Filter

Doktor Falsafah (PhD)

Wittenborg University of Applied Sciences
Doktor Falsafah
<
Sepenuh Masa
<
3&nbsp;-&nbsp;4 tahun
English
Kampus

Wittenborg menawarkan 3 hingga 4 tahun Ph.D. ijazah penyelidikan bersama rakan kongsinya di United Kingdom, Brighton University.

Baca lebih lanjut

PhD dalam Pembangunan Bandar dan Tadbir Urus

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
Doktor Falsafah
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Sebagai gabungan pengurusan dan tadbir urus bandar, program PhD ini memberikan pengalaman akademik yang unik yang sangat relevan kepada dunia hari ini.

Baca lebih lanjut

Doktor Falsafah dalam Pengajian Perniagaan dan Pengurusan

International Business School the Hague
Doktor Falsafah
<
Separuh masa
<
4 tahun
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

The International Business School, The Hague ( IBSH ), menawarkan program PhD dalam Pengajian Perniagaan dan Pengurusan, bekerjasama dengan Sapienza University of Rome, Itali. ...

Baca lebih lanjut

PhD - Doktor Falsafah dalam Pengurusan

United International Business Schools
Doktor Falsafah
<
Separuh masa
<
2&nbsp;-&nbsp;4 tahun
English
Kampus

Kalendar akademik kami adalah berdasarkan sistem suku tahun (1 suku = 10 minggu). Kerana struktur fleksibel dan reka bentuk modular program, pelbagai tarikh permulaan boleh di ...

Baca lebih lanjut