close

Penapis

Lihat Hasil

PhD dalam Bahasa Rusia 2021/2022

PhD mewakili pelbagai tahun dedikasi dan penyelidikan. Ijazah lanjutan ini boleh dicapai selepas melengkapkan Sarjana Muda atau Sarjana. Sesetengah program boleh serendah tiga tahun tetapi yang lain lebih lama. Yang mengatakan, apakah PhD dalam bahasa Rusia? Ijazah lanjutan ini memerlukan pengetahuan asas mengenai bahasa dan budaya Rusia, jadi prasyarat yang biasa adalah Sarjana Muda atau Sarjan… Baca lebih lanjut

PhD mewakili pelbagai tahun dedikasi dan penyelidikan. Ijazah lanjutan ini boleh dicapai selepas melengkapkan Sarjana Muda atau Sarjana. Sesetengah program boleh serendah tiga tahun tetapi yang lain lebih lama.

Yang mengatakan, apakah PhD dalam bahasa Rusia? Ijazah lanjutan ini memerlukan pengetahuan asas mengenai bahasa dan budaya Rusia, jadi prasyarat yang biasa adalah Sarjana Muda atau Sarjana dalam beberapa subjek bahasa Rusia, seperti kesusasteraan, bahasa atau sejarah. Seperti banyak PhD, satu PhD bahasa asing memerlukan disertasi setelah selesai. Ini memberikan wawasan kepada penyelidikan anda dan apa yang akan anda sumbangkan pada masa akan datang.

Semasa memperolehi PhD ini, anda boleh mempelajari kepekaan komunikasi, organisasi dan budaya. Menjadi peka kepada budaya yang berbeza membantu dalam bertemu dengan orang baru atau perjalanan, seperti komunikasi. Organisasi adalah kunci untuk menyelesaikan ijazah anda dan berguna dalam tugas-tugas yang kompleks.

Untuk menentukan kos mendapatkan PhD, mengetahui berapa banyak bantuan kewangan yang anda layak. Ini dapat membantu mengurangkan kos seperti buku, penginapan dan yuran kursus. Kos ini berbeza antara sekolah, jadi hubungi sekolah secara langsung untuk mengetahui mengenai tuisyen dan yuran semasa.

Selepas mendapat PhD dalam bahasa Rusia, anda mungkin tertanya-tanya jenis pekerjaan yang anda layak. Itu bergantung pada tempat yang anda pilih untuk memfokuskan pengajian anda sebagai bahasa asing PhD jarang hanya tentang kelancaran. Bagi mereka yang berfokus pada sejarah atau antropologi, kerjaya sebagai pendidik adalah cara untuk pergi. Walau bagaimanapun, untuk memberi tumpuan kepada kebudayaan dan rakyat Rusia, mungkin seorang penyokong pendatang atau penerjemah perniagaan antarabangsa atau duta akan lebih sesuai.

Terdapat banyak sekolah di seluruh dunia yang menawarkan ijazah dalam bahasa Rusia. Jika anda mahukan kebebasan untuk tinggal di mana-mana sahaja semasa melengkapkan ijazah, cari sekolah dengan program dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
University of Southern California
Los Angeles Selatan, Amerika Syarikat

Kedoktoran dalam Bahasa dan Sastera Slavik dirancang untuk mempersiapkan pelajar untuk kerjaya dalam pengajaran dan biasiswa di peringkat universiti. Ini memberikan landasan m ... +

Kedoktoran dalam Bahasa dan Sastera Slavik dirancang untuk mempersiapkan pelajar untuk kerjaya dalam pengajaran dan biasiswa di peringkat universiti. Ini memberikan landasan menyeluruh dalam sejarah sastera dan budaya Rusia serta perspektif teori semasa di lapangan. -
Doktor Falsafah
English