PHDSTUDIES

PhD di Amerika State College di Amerika Syarikat 2021

Para doktor falsafah yang paling popular adalah Doktor Falsafah atau Ph.D. Ph.D dan ijazah doktor kajian lain menyediakan pelajar siswazah untuk memulakan rancangan baru yang menambah kepada asas pengetahuan yang biasa di padang. Calon dan pemegang Ph.D sering mendapatkan profesion sebagai profesor dan penyelidik, tetapi ramai juga pergi untuk peranan yang berbeza dalam amal, awam, dan sektor swasta.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Universiti Park adalah pinggir bandar dalaman Dallas Texas. Bandar ini adalah terutamanya sebuah bandar kolej terkenal dengan program-program keagamaan, perniagaan dan pendidikan kejuruteraan.

PhD di Amerika State College di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Ph.D. dalam Pendidikan Muzik

The Pennsylvania State University Penn State College of Arts and Architecture
Doktor Falsafah
Sep 2021
English
Kampus

Pendidikan Muzik Ph.D. program menawarkan kajian lanjutan dalam proses pengajaran dan pembelajaran muzik dari perspektif berasaskan penyelidikan. Ini bertujuan untuk mencari l ...

Baca lebih lanjut