PHDSTUDIES

PhD di Amerika Corvallis di Amerika Syarikat 2021

PhD adalah singkatan untuk Doktor Falsafah. Ijazah ini adalah satu program lepasan ijazah diserahkan kepada yang tinggi penyelidik pelajar tahap yang telah melakukan kajian yang mendalam dalam bidang tertentu atau tertakluk.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Corvallis, Oregon dengan jumlah penduduk kurang daripada 70,000 adalah bandar utama Oregon. Ia mempunyai jumlah tertinggi daripada institut pengajian tinggi di seluruh negeri Oregon.

PhD di Amerika Corvallis di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Pharm.D. Program

Oregon State University College of Pharmacy
Doktor Falsafah
Sep 2021
English
Kampus

Ahli farmasi mempraktikkan sains kesihatan yang berfokus pada penggunaan ubat yang selamat dan berkesan dan bersedia untuk menawarkan sokongan, kaunseling, dan pengetahuan kep ...

Baca lebih lanjut

Doktor Falsafah (Ph.D.) dan Sarjana Sains (MS) dalam Sains Farmaseutikal

Oregon State University College of Pharmacy
Doktor Falsafah
Sep 2021
English
Kampus

Kolej Farmasi di Oregon State University menawarkan program pengajian siswazah berorientasikan penyelidikan dalam sains farmasi yang dirancang secara individu untuk memenuhi m ...

Baca lebih lanjut