PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik Pembelajaran jarak jauh PhD in Illinois, Amerika Syarikat 2019

Syarat-syarat untuk program PhD sering melibatkan pelajar setelah sudah memperolehi ijazah Sarjana. Selain itu, tesis atau disertasi terutamanya yang terdiri daripada penyelidikan akademik asal perlu dikemukakan. Di sesetengah negara, kerja-kerja ini mungkin perlu dipertahankan di hadapan panel.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Bandar Chicago adalah ketiga tertinggi di kalangan penduduk di Amerika dengan hampir 10 juta penduduk. Ia mempunyai beberapa universiti negara terbaik untuk hadir di negara ini.

Pembelajaran jarak jauh PhD in Illinois di Amerika Syarikat

7 Hasil dalam Sarjana, Chicago, Pembelajaran jarak jauh Filter

EdD / PhD dalam Kepimpinan: Pengkhususan Kepimpinan Guru

Concordia University Chicago
Kampus Online Sepenuh masa Og 2019 Amerika Syarikat Chicago River Forest + 1 lagi

Jabatan Concordia University Chicago Kepimpinan berada di barisan hadapan dalam menyediakan pendidik dengan kualiti, pendidikan lulusan yang relevan dan terkini, yang meningkatkan kepimpinan guru dan pentadbir awam dan bukan awam kerana mereka memberi kesan positif kepada sekolah. Kami menganjurkan calon-calon ijazah kedoktoran kami dan semua pelajar di sekolah awam dan bukan awam. Kami adalah profesional reflektif yang memberikan pendidikan yang berkualiti, relevan dan terkini untuk calon siswazah kami dalam kepimpinan. Kami menyediakan calon kami untuk menjadi pemimpin guru dan pentadbir membimbing sekolah awam dan bukan awam dalam perkhidmatan pelajar supaya mereka menjadi warganegara yang berkesan dalam masyarakat global.

EdD / PhD dalam Kepimpinan: Pengkhususan Teknologi Pendidikan

Concordia University Chicago
Kampus Online Sepenuh masa Julai 2019 Amerika Syarikat Chicago River Forest + 1 lagi

Program doktoral dalam kepemimpinan dengan pengkhususan dalam program teknologi pendidikan mengembangkan pakar teknologi menjadi juruteknik yang bertanggung jawab untuk reka bentuk pengajaran, pembangunan sumber manusia, pembangunan profesional, pengurusan projek dan pendidikan berterusan para pekerja. Graduan akan dapat merekabentuk, melaksanakan, menilai dan mengurus teknologi pendidikan untuk pendidikan K-12, pendidikan tinggi, latihan korporat, perubatan dan pendidikan berterusan dalam tetapan profesional.

EdD / PhD dalam Kepimpinan: Pengkhususan Kepimpinan Pendidikan

Concordia University Chicago
Kampus Online Sepenuh masa Og 2019 Amerika Syarikat Chicago River Forest + 1 lagi

Adakah anda ingin meneruskan program doktoral yang boleh membantu anda dalam menganalisis cabaran kepimpinan yang dihadapi oleh sekolah dan tetapan pendidikan hari ini? Sertai kami untuk EdD / Ph.D dalam talian yang berhampiran dan peribadi. program di Concordia University Chicago . Dengan kira-kira tiga tahun kursus kursus dalam talian, ditambah dengan penyempurnaan peperiksaan yang komprehensif dan disertasi doktor, anda boleh mendapatkan ijazah kedoktoran yang meluaskan potensi anda untuk memajukan kerjaya anda.

EdD / PhD dalam Kepimpinan: Pengkhususan Pendidikan Awal Kanak-kanak

Concordia University Chicago
Kampus Online Sepenuh masa Julai 2019 Amerika Syarikat Chicago River Forest + 1 lagi

Program doktoral Concordia University Chicago dalam kepemimpinan dengan pengkhususan dalam pendidikan awal kanak-kanak memberi tumpuan kepada penyediaan pemimpin-pemimpin yang yakin dan kompeten yang dapat memberikan suara untuk anak-anak muda dan yang akan mendedikasikan diri mereka untuk memastikan semua anak-anak mempunyai akses kepada yang saksama, sesuai dan berkualiti peluang untuk penjagaan dan pembelajaran di setiap zaman dan di setiap alam sekitar.

EdD / PhD dalam Kepimpinan: Pembacaan, Bahasa, dan Pengetahuan Literasi

Concordia University Chicago
Kampus Online Sepenuh masa Og 2019 Amerika Syarikat Chicago River Forest + 1 lagi

Program doktoral Concordia University Chicago dalam bidang kepemimpinan dengan pembacaan pengkhususan, bahasa dan literasi menyediakan kerangka teoretikal dan praktikal untuk pengajaran dan penilaian literasi dengan penekanan pada penyelidikan semasa. Program ini juga menyediakan calon-calon peluang untuk menerima program pendidikan yang berkualiti tinggi dan ketat yang menggalakkan pembangunan kemahiran dan kecekapan yang diperlukan dalam kerjaya profesional calon sebagai pakar membaca atau jurulatih celik.

EdD / PhD dalam Kepimpinan: Pengkhususan Pendidikan Khas

Concordia University Chicago
Kampus Online Sepenuh masa Og 2019 Amerika Syarikat Chicago River Forest + 1 lagi

Program kedoktoran dalam kepemimpinan dengan pengkhususan dalam pendidikan khusus dirancang untuk calon yang ingin meneruskan pendidikan mereka sebagai pendidik dan sarjana yang disediakan untuk peran kepemimpinan di bidang pendidikan khusus di institusi publik atau swasta. Program ini membangunkan pakar pendidikan khas yang boleh merancang, melaksanakan, menilai dan menguruskan program dalam pelbagai tetapan awam dan swasta.

EdD / PhD dalam Kepimpinan: Pengkhususan Kurikulum dan Pengantar

Concordia University Chicago
Kampus Online Sepenuh masa Og 2019 Amerika Syarikat Chicago River Forest + 1 lagi

Concordia University Chicago doktor falsafah dalam kepemimpinan dengan pengkhususan dalam kurikulum dan pengajaran adalah untuk guru yang ingin meneruskan program sebagai pendidik dan sarjana mempersiapkan untuk peranan kepimpinan di sekolah awam atau swasta. Program ini membangunkan pakar pendidikan yang boleh merekabentuk, melaksanakan, menilai dan menguruskan kurikulum dan program pengajaran di sekolah-sekolah K-12.