PHDSTUDIES

PhD di Amerika Palo Alto di Amerika Syarikat 2021

PhD adalah ijazah doktor falsafah, khusus dipanggil "doktor falsafah " ijazah. Ini adalah mengelirukan kerana pemegang PhD tidak semestinya ahli falsafah (kecuali mereka memperoleh ijazah dalam falsafah!). Yang berkata, penerima PhD dapat melibatkan diri dalam eksperimen pemikiran, sebab tentang masalah dan menyelesaikan masalah dengan cara yang canggih.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Lembah Silikon dikenali sebagai seorang yang di tengah-tengah ledakan teknologi di California. Bandar ini telah berada di puncak pencapaian teknologi sejak abad ke-20 awal. Bandar ini mempunyai kedekatan dengan beberapa universiti di negara ini terbaik.

PhD di Amerika Palo Alto di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Doktor Falsafah (Ph.D.) dalam transpersonal

Sofia University
Doktor Falsafah
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Program kami menggabungkan pengalaman pembelajaran dengan pertanyaan akademik yang serius dan graduan kita menjadi ulama transpersonal, ahli terapi berorientasikan transperson ...

Baca lebih lanjut