PHDSTUDIES

PhD di Amerika Bloomington di Amerika Syarikat 2021

Seseorang mesti mencapai dua perkara apabila mendapat PhD. Pertama seseorang itu perlu memahami sesuatu subjek dengan teliti. Kedua, salah satu mesti meluas dalam pengetahuan tentang subjek itu.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Bloomington Illinois adalah Bandar yang besar untuk pendidikan tinggi dengan pelbagai institusi dan cermin solek kaum yang seimbang bagi penduduk melebihi 75,000.

PhD di Amerika Bloomington di Amerika Syarikat

Hasil Filter

PHD DALAM SENI & SAINS MEDIA

Indiana University Bloomington The Media School
Doktor Falsafah
Sep 2021
English
Kampus

Kebebasan untuk meneliti minat anda Sama ada anda ingin menyelami minat semasa atau memasuki bidang penyelidikan baru, kami akan mempersiapkan anda untuk kerjaya yang berjaya ...

Baca lebih lanjut

DOKTOR OPTOMETRI

Indiana University Bloomington School of Optometry
Doktor Falsafah
Sep 2021
English
Kampus

Program ijazah Doktor Optometri (OD) profesional selama empat tahun merangkumi semua aspek optometri klinikal dan praktikal, serta aspek teori dan asas sains visi.

Baca lebih lanjut

Program PhD dalam Kerja Sosial

Indiana University
Doktor Falsafah
Sep 2021
English

Program PhD dalam Pekerjaan Sosial menyediakan asas untuk kerjaya dalam penyelidikan melalui kerja kursus yang meneroka isu-isu epistemologi, metodologi, praktikal dan etika y ...

Baca lebih lanjut