PHDSTUDIES

PhD di Amerika Abilene di Amerika Syarikat 2021

Syarat-syarat untuk program PhD sering melibatkan pelajar setelah sudah memperolehi ijazah Sarjana. Selain itu, tesis atau disertasi terutamanya yang terdiri daripada penyelidikan akademik asal perlu dikemukakan. Di sesetengah negara, kerja-kerja ini mungkin perlu dipertahankan di hadapan panel.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Kota Abilene, Texas mempunyai 5 universiti yang diiktiraf atau kolej yang satu boleh menghadiri untuk Sarjana atau Ijazah Sarjana Muda. The Abilene Christian University mempunyai bilangan tertinggi pendaftaran diikuti oleh American College Komersial, Hardin-Simmons University, McMurry University dan Texas State College Teknikal masing-masing.

PhD di Amerika Abilene di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Doktor Kejururawatan

Abilene Christian University School of Nursing
Doktor Falsafah
Sep 2021
English
Kampus

Semasa anda maju dalam kerjaya perubatan anda, anda juga harus maju secara akademik. Sekarang, ambil langkah seterusnya dan ikuti Doktor Amalan Jururawat anda dengan ACU Onlin ...

Baca lebih lanjut