Program PhD

A PhD, atau Doktor Falsafah, adalah ijazah lanjutan yang diberikan oleh universiti. Ia adalah ijazah akademik bahagian atas boleh didapati di padang. Menyiapkan PhD yang boleh menyebabkan prospek kerjaya dengan ketara. Pelajar atau profesional yang berminat dalam kepimpinan, ahli akademik, perundingan, penyelidikan dan keusahawanan, ijazah PhD boleh menawarkan kelebihan atau kelayakan yang diperlukan. Banyak universiti di seluruh dunia menawarkan program PhD. Ia adalah perkara biasa bagi pelajar untuk pakar dalam bidang seperti perniagaan, Kejuruteraan, Sains Semula Jadi, Perubatan, Kemampanan, Kesenian, Sains Sosial, Kemanusiaan, dan lain-lain pelbagai program PhD yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda ! Mulakan carian anda dengan melihat PhD yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

PhDs yang baru ditambah

KIMEP University

Doktor Falsafah Program (PhD)

Julai 16, 2018
Misi Program ini adalah untuk membangunkan para ulama yang cemerlang dalam bidang penyelidikan dan pengajaran di institusi akademik terkemuka di seluruh dunia. Program ini melibatkan gabungan kursus dan kerja penyelidikan dalam tempoh kira-kira tiga hingga tujuh tahun. Program PhD menjamin pengalaman yang mencabar, fokus, dan bermakna.

United International Business Schools

PhD - Doktor Falsafah Dalam Pengurusan

Julai 8, 2018
Kalendar akademik kami adalah berdasarkan sistem suku tahun (1 suku = 10 minggu). Kerana struktur fleksibel dan reka bentuk modular program, pelbagai tarikh permulaan boleh didapati pada permulaan setiap Suku dan setiap Term, pada bulan Oktober, November, Januari, Februari, April, Mei, Julai dan Ogos.

University of Rijeka, Faculty of Engineering

PhD Dalam Sains Komputer

Jun 21, 2018
Program pengajian pasca siswazah yang diajukan di bidang Sains Teknikal, dalam bidang Ilmu Komputer, bertujuan untuk memberikan Masters of Computer Science lulus di Fakultas Teknik dan institusi lain yang terkait di Kroasia dan luar negeri, kesempatan untuk melanjutkan pendidikan dan selanjutnya latihan saintifik untuk mencapai profesional yang berpelajaran… [+] tinggi dalam bidang yang berkaitan. [-]

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi