Program PhD

A PhD, atau Doktor Falsafah, adalah ijazah lanjutan yang diberikan oleh universiti. Ia adalah ijazah akademik bahagian atas boleh didapati di padang. Menyiapkan PhD yang boleh menyebabkan prospek kerjaya dengan ketara. Pelajar atau profesional yang berminat dalam kepimpinan, ahli akademik, perundingan, penyelidikan dan keusahawanan, ijazah PhD boleh menawarkan kelebihan atau kelayakan yang diperlukan. Banyak universiti di seluruh dunia menawarkan program PhD. Ia adalah perkara biasa bagi pelajar untuk pakar dalam bidang seperti perniagaan, Kejuruteraan, Sains Semula Jadi, Perubatan, Kemampanan, Kesenian, Sains Sosial, Kemanusiaan, dan lain-lain pelbagai program PhD yang berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda ! Mulakan carian anda dengan melihat PhD yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

PhDs yang baru ditambah

Regent’s University London

Psikologi Kaunseling DPsych

Mei 11, 2018
Program DPsych ini bertujuan untuk membangunkan pakar psikologi dan penyelidik yang berkemahiran tinggi dan refleksif yang akan memberikan sumbangan yang berharga kepada profesion itu, di dalam dan di luar bilik perundingan.

Concordia University Chicago

Pengesahan Superintendan Illinois

Mei 3, 2018
Program sokongan superintenden terdiri daripada tujuh kursus (lapan minggu panjang dan bersemuka) dan tiga pengalaman berasaskan medan magang (enam minggu setiap panjang) yang memenuhi syarat Negeri Illinois untuk Pengesahan Penguasa IL.

Rocky Mountain College

Program Doktor Terapi Pekerjaan

Apr. 30, 2018
Program Doktor Falsafah Pekerjaan Rocky Mountain College adalah salah satu program doktoratik terapi pekerjaan yang pertama di Montana di negeri Montana. Sebagai ijazah kedoktoran profesional peringkat pasca sarjana, pemohon mesti melengkapkan semua keperluan untuk ijazah sarjana muda sebelum matrikulasi ke dalam program. Panjang keseluruhan program… [+] adalah 115 jam kredit, 3.0 tahun (sembilan semester). Kurikulum ini merangkumi dua pengalaman bidang kerja selama 12 minggu dan satu pengalaman doktoral selama 16 minggu. [-]

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi