Doktor Falsafah dalam pendidikan

Umum

Penerangan Program

Doktor Falsafah dalam Kepimpinan untuk Keadilan Pendidikan

Universiti Redlands Doktor Falsafah dalam Kepimpinan untuk Keadilan Pendidikan (Ed.D.) merupakan program nasional yang unik, yang melibatkan kira-kira 20 pelajar setiap tahun dalam kajian yang ketat, perbahasan, penyelidikan dan amalan. Misi memandu kami adalah untuk melahirkan pengamal ilmiah yang dicari untuk peranan kepimpinan di sekolah-sekolah, daerah, agensi dan perkhidmatan awam.

Satu-of-a-jenis penekanan program ini kepada keadilan pendidikan membezakannya. Idea bahawa pendidik dari pelbagai latar belakang perlu mempunyai akses kepada pengajaran berkualiti, sumber dan peluang pendidikan yang lain adalah rukun utama dalam program ini, dan calon-calon secara konsisten menolak untuk menganalisis dan membahaskan prinsip-prinsip ekuiti dan keadilan pendidikan.

Bertenaga, fakulti yang berkelayakan kami sentiasa berusaha untuk membantu pelajar membangunkan kedoktoran dalam bidang akademik dan profesional. Pada masa yang sama, calon-calon ditolak untuk mempertimbangkan cara-cara inovatif mereka boleh membawa perubahan dalam dunia pendidikan, memperbaiki kehidupan pelajar dan mengukuhkan kerja-kerja sekolah.

Jadual ini disusun untuk menampung kehidupan sibuk pendidik bekerja. Program ini boleh siap dalam tempoh tiga tahun, dengan kerja kursus yang dianjurkan di trimester dalam tempoh dua tahun pertama. Kelas dijadualkan pada petang Khamis, dan juga pada beberapa hari Sabtu setiap trimester. Pelajar juga mengambil bahagian dalam institut musim panas intensif selama tiga tahun berturut-turut. Ulama yang hadir bersama Universiti Redlands fakulti di institut berkenaan berkata.

Graduan dapat:

 • Menunjukkan pemahaman keadilan sosial wacana melalui sintesis menyeluruh bertulis, persembahan meyakinkan, dan perbincangan dimaklumkan.
 • Menggunakan amalan kepimpinan transformasi.
 • Menganalisis bagaimana keputusan kehakiman, dasar, dan sistem kewangan pendidikan menangani isu-isu keadilan pendidikan.
 • Berkesan menyokong hak asasi manusia yang saksama bagi gerakan penentang yang kuat melalui amalan kepimpinan dan aktiviti yang terlibat.
 • Analisa secara kritikal pelbagai biasiswa untuk secara dinamik memaklumkan amalan profesional dan aktiviti penyelidikan gunaan.
 • Secara menyeluruh dan melaksanakan siasatan yang berkaitan dengan pendidikan keadilan amalan / prinsip.

Ciri-program lain termasuk:

 • Mentor dari padang
 • Seminar Praktikum menampilkan pengamal pendidikan terkemuka
 • Kos yang kompetitif
 • Pemindahan sehingga 6 unit lepasan ijazah (dengan kelulusan jabatan)
 • Peluang untuk melengkapkan Tahap II Kelayakan Pentadbiran serentak
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative educati ... Baca lebih lanjut

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative education in an environment of academic rigor and personal responsibility, where you can blend what you learn in the classroom with life skills that will help you affect positive change in the world... Baca Ringkas
Redlands , New York , Riverside , San Diego , Torrance , Covina Barat , Burbank + 6 Lagi Kurang