Doktor falsafah (ph.d.) dalam kepimpinan global

Umum

Penerangan Program

Doktor Falsafah (Ph.D.) dalam Kepimpinan Global

Doktor Falsafah dalam Kepimpinan Global (PhD) di Richfield College adalah program pengajian dan ijazah berpusatkan penyelidikan yang memberi tumpuan kepada isu-isu yang telah membentuk masyarakat global dan kepimpinannya. Ia menyediakan pelajar dengan pengetahuan, kebolehan penyelidikan, dan kemahiran kepimpinan untuk membangunkan penyelesaian untuk masalah global. Program ini sedang mencari individu yang mempunyai pendidikan tinggi kolej dan pencapaian profesional yang ingin memainkan peranan yang lebih besar dalam membina semula dunia untuk lebih baik. Individu yang mempunyai semangat dan visi untuk membangunkan penyelesaian yang berkualiti tinggi dan praktikal untuk masalah yang dihadapi oleh planet dan orang-orangnya digalakkan untuk memohon kepada program.

Pelajar Richfield, melalui pembelajaran dan penyelidikan, akan memajukan pemahaman mereka tentang isu-isu global dengan meneroka peranan mereka dalam hubungan dengan orang lain dan sistem di peringkat global. Program ini memberi tumpuan kepada perspektif global, masalah dan isu global, dan penyelesaian spesifik yang akan menjurus kepada rakyat dan hidup dalam perkataan yang sentiasa berubah dan saling berkaitan.

Kolej ini mencari individu yang berkelayakan yang akan mempunyai sumber, pengetahuan, dedikasi, dan masa untuk menjalankan penyelidikan ilmiah yang diarahkan ke peringkat kedoktoran dalam kajian global.

Objektif Program

Doktor Falsafah Richfield College dalam Kepimpinan Global menawarkan peluang unik kepada individu yang bertujuan untuk meningkatkan perniagaan dan alam sekitar global melalui visi dan kecekapan kepimpinan mereka. Program ini menyediakan para pemimpin global yang berwibawa dalam menjalankan penyelidikan yang bermakna menggunakan alat teknologi maklumat hari ini. Program ini menyediakan peluang akademik dan penyelidikan yang hebat di peringkat siswazah dalam bidang kepemimpinan dan pengurusan yang paling menuntut termasuk kewangan, organisasi, pengetahuan, organisasi dan persekitaran.

Graduan kami belajar untuk membangunkan model yang boleh dilaksanakan di dunia hari ini yang akan memajukan kemakmuran, kerjasama, produktiviti dan kelestarian sumber global.

Graduan kami boleh menyumbang kepada asas pengetahuan organisasi global melalui penyelidikan dan pembangunan yang berkualiti. Para siswazah mempunyai peluang besar untuk memainkan peranan kepimpinan dan eksekutif dalam perusahaan, organisasi dan persekitaran global hari ini.

Misi dan Nilai Program

Misi Doktor Falsafah dalam Global Leadership (PhD) di Richfield College adalah untuk memperkasakan graduan kolej dan profesional yang berjaya yang ingin memainkan peranan kepimpinan dalam suasana global yang berbeza melalui pendidikan siswazah dan penyelidikan ilmiah. Graduan kolej akan mengambil bahagian dalam entiti awam, swasta, dan bukan keuntungan dan dalam mengarahkan projek-projek yang meningkatkan kualiti hidup di seluruh dunia.

Program Doktor Falsafah dalam Kepimpinan Global di Richfield College didasarkan pada nilai dan visi yang paling penting yang akan membentuk masa depan umat manusia di planet kita. Berikut ini mewakili nilai teras ijazah doktoral dalam Kepimpinan Global di Kolej:

• Semua manusia adalah sama dan berhak mendapat kebebasan, hak yang sama, dan kesaksamaan ekonomi dan kemakmuran.

• Kita mesti menghormati persekitaran kita dan meningkatkan sumbernya dengan pemuliharaan, kitar semula, dan metodologi dan pengetahuan yang lebih baik.

• Kita mesti mengarahkan sumber, fikiran kita, pembelajaran kita, dan tindakan kita ke arah memperbaiki planet kita dan kehidupan penduduknya.

• Keamanan boleh dicapai melalui dialog, kerjasama, dan penghormatan terhadap maruah manusia, hak asasi manusia, budaya, dan kepercayaan.

• Melalui idea berwawasan, kepimpinan yang bertanggungjawab dan kebaikan bersama, kita dapat mencapai keamanan dan kemakmuran global.

• Individu dan entiti yang memiliki sumber daya mesti berkongsi pengetahuan, masa dan sumber mereka untuk membantu individu yang kekurangan sumber dan kemahiran yang mencukupi untuk memperbaiki kehidupan dan komuniti mereka.

• Kita mesti menyokong etika dan nilai yang tinggi ketika kita terus menyokong keaslian, inovasi, dan teknologi.

• Amalan terbaik mesti diberi ganjaran dan disediakan melalui media dan platform global seperti Internet, Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu, institusi penyelidikan dan pendidikan, dan media dan multimedia tradisional dan alternatif di seluruh dunia.

Syarat Kemasukan

1. Siap, penyerahan, dan kelulusan borang permohonan dan dokumen sokongan, termasuk pembayaran fi yang diperlukan.

2. Sarjana atau ijazah yang lebih tinggi dengan purata mata gred "B" minimum dari institut pengajian tinggi pendidikan yang diiktiraf di Amerika Syarikat atau dari institut asing bersamaan. Semua dokumen asing termasuk sijil dan transkrip tertakluk kepada penilaian dan pengesahan oleh pejabat kemasukan Richfield College. Salinan terjemahan bahasa Inggeris yang disahkan mesti mengiringi semua dokumen dalam bahasa asing.

3. Kemahiran dalam bahasa Inggeris terbukti dengan salah satu daripada berikut:

a. 70% atau lebih tinggi skor di Peperiksaan Kemahiran Bahasa Inggeris Richfield (RCEPE), atau

b. Skor daripada 600 atau ke atas di atas kertas - Ujian berasaskan Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing (TOEFL), bersamaan dengan skor 100 atau atas terhadap berasaskan internet (iBT), atau

c. Diploma Sekolah Tinggi atau sekurang-kurangnya satu (1) pendidikan kolej tahun di sebuah institusi dengan Bahasa Inggeris sebagai bahasa rasmi pengajaran.

4. Penyataan Tujuan (SOP) yang ditulis oleh pemohon, menggariskan matlamat akademiknya sambil menuntut pengajian siswazah di Richfield College. Dokumen ini mesti dikemukakan sebagai sebahagian daripada dokumen permohonan untuk kemasukan.

5. Satu salinan lengkap mengenai visi terkini (CV) berdasarkan panduan pembangunan dan penyerahan CV Richfield College, yang menunjukkan pendidikan akademik dan eksekutif sebelum ini, latar belakang profesional, penerbitan serta persatuan profesional dan kemahiran (termasuk kemahiran lingual) yang dimiliki oleh dia dia.

6. Skor GMAT diperlukan untuk kemasukan. Skor ini boleh digantikan oleh GRE - termasuk GRE yang disemak semula Ujian Am - sebagai alternatif. Skor GMAT / GRE adalah sah selama lima tahun dan mesti diambil sebelum permohonan diterima.

Pemohon yang tidak mengambil peperiksaan GMAT / GRE yang dikondisikan semasa penyerahan dan kelulusan dokumen dan kriteria pengakuan yang lain akan diterima secara kondusif untuk program ini dan mesti mengambil dan mengemukakan keputusan ujian GMAT / GRE dalam tempoh satu tahun dari kemasukan mereka kepada program siswazah. Pemohon yang mempunyai ijazah sarjana muda dengan IPK lebih dari 3.5 atau lebih tinggi boleh meminta pengecualian keperluan GMAT. Setelah kelulusan kelayakan pemohon untuk melanjutkan pelajaran siswazah, kemasukan akan memberitahu pemohon kelulusan penepian.

7. Surat pengesahan pekerjaan mengesahkan pekerjaan sekarang atau terdahulu dalam kedudukan pengurusan atau eksekutif.

8. Dua surat cadangan daripada individu yang sudah biasa dengan keupayaan dan kelayakan aplikasi untuk mengikuti pengajian dan penyelidikan siswazah.

9. Ringkasan proposal penyelidikan yang akan merangkumi gelaran disertasi dan bidang penyelidikan. Formalisme, kandungan, dan penyampaian mesti berdasarkan garis panduan dan piawaian yang ditetapkan oleh institusi.

10. Affidavit sokongan kewangan dan sumber, merumuskan sumber dana dan sifat sokongan pelajar itu perlu menyelesaikan pendidikan dan penyelidikannya.

11. Memorandum persefahaman dan penerimaan dari satu atau lebih penyelidik berkelayakan atau fakulti lepasan yang akan membantu pelajar meneruskan pendidikannya di Kolej.

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

Richfield Universiti adalah sebuah institusi pendidikan tinggi yang bebas dan sebahagian daripada Teknologi Richfield, sebuah syarikat tempatan yang diperbadankan di bawah undang-undang Amerika Califo ... Baca lebih lanjut

Richfield Universiti adalah sebuah institusi pendidikan tinggi yang bebas dan sebahagian daripada Teknologi Richfield, sebuah syarikat tempatan yang diperbadankan di bawah undang-undang Amerika California. Richfield University adalah bangga terletak di Bandar Woodland Hills, Negeri California, kira-kira dua puluh lima batu barat laut pusat bandar Los Angeles. Richfield University komited untuk menggalakkan kepelbagaian dan kesedaran global bagi sokongan keamanan dan kesejahteraan dunia. Kami sangat dialu-alukan pelajar antarabangsa dan komited untuk berkhidmat kepada sebuah badan yang pelbagai pelbagai budaya pelajar dan sarjana dalam suasana yang menggalakkan kebanggaan, hormat, dan kerja berpasukan. Pelajar dan sarjana kami datang dari berlainan latar belakang etnik dan masyarakat. Program dan inisiatif Richfield University 's berusaha untuk mengiktiraf nilai menghormati kepelbagaian dan kewarganegaraan global dan kerjasama. Komuniti pembelajaran Richfield menyediakan iklim pembelajaran yang mengiktiraf nilai keaslian dan kepelbagaian, kekayaan pemikiran yang pelbagai dan dialog, nilai yang menawarkan perspektif alternatif dan penyelesaian, dan keberkesanan membangunkan kandungan pengajaran berfokus yang akan memenuhi keperluan pelajar individu dan masyarakat masing-masing. Baca Ringkas