Doktor falsafah (dphd)

Umum

4 lokasi tersedia

Penerangan Program

Adakah anda mempunyai minat untuk penyelidikan?

Doktor Falsafah (PhD) adalah ijazah penyelidikan tersedia di semua kawasan kajian dan menyediakan anda dengan kemahiran untuk menjadi seorang penyelidik berkesan dalam disiplin anda dikaji sebelum ini. Dengan menjalankan Doktor Falsafah anda akan mempunyai kebebasan intelektual yang luas dapat memberi sumbangan asal dan besar ke kawasan pengajian anda.

USQ akademik diiktiraf di seluruh dunia untuk kecemerlangan mereka dalam penyelidikan. Antara projek-projek anda boleh meneroka berada di barisan hadapan dalam penyelidikan terkini. Sebagai pelajar anda perlu komitmen dan sokongan untuk membawa perubahan kepada masyarakat dengan cara yang bermakna.

USQ komited untuk kecemerlangan dalam latihan penyelidikan dan menyediakan pengalaman latihan penyelidikan yang berkualiti untuk pelajar kita. Kami mengekalkan kaitan kami dalam penyelidikan dengan menghubungkan dengan industri dan perniagaan melalui rangkaian penyelidikan tempatan dan antarabangsa.

Anda boleh memulakan PhD anda pada bila-bila masa sepanjang tahun. Untuk memulakan PhD anda, anda perlu untuk menjelaskan tajuk kajian anda dan mendapatkan staf akademik untuk menjadi penyelia anda. Ini kadang-kadang boleh mengambil masa jadi ia adalah bijak untuk membolehkan beberapa bulan untuk perbincangan dengan penyelia yang berpotensi dan untuk pertimbangan permohonan anda.

Hasil kerjaya

Menamatkan pengajian dengan Ijazah Doktor Falsafah adalah sesuai jika anda ingin meneruskan kerjaya dalam industri, ahli akademik atau kerajaan dengan pengkhususan bidang yang anda pilih.

Syarat Kemasukan

Pemohon mestilah mempunyai Satu daripada yang berikut:

  • Ijazah Sarjana Muda Kepujian Kelas Pertama atau Kelas Kepujian Kedua (Bahagian A) atau yang setaraf, atau
  • Ijazah Sarjana (dengan komponen penyelidikan yang ketara), atau
  • kelayakan lain dan / atau pengalaman yang setaraf dengan minimum Kepujian Kelas Kedua (Bahagian A), yang dianggap sesuai oleh fakulti masing-masing.

Keperluan Bahasa Inggeris

Anda dikehendaki untuk memenuhi keperluan bahasa Inggeris yang berkenaan. Program ini memerlukan minimum IELTS 6.5 atau setaraf. Jika anda tidak memenuhi keperluan bahasa Inggeris anda boleh memohon untuk mengkaji program bahasa Inggeris University-diluluskan.

Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Baca lebih lanjut

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programs, you can choose to study on campus, external or online. Baca Ringkas
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Australia Online + 3 Lagi Kurang