Doktor Falsafah (PhD)

Umum

Penerangan Program

Kami menawarkan ijazah PhD di setiap jabatan. Beberapa program menawarkan ijazah pasca sarjana muda PhD dan beberapa ijazah pasca sarjana. Rujuk laman web jabatan untuk tawaran program, kursus dan khusus jabatan.

Sebagai pelajar siswazah di UC, anda akan menyertai pelbagai komuniti pelajar yang mendaftar di salah satu universiti awam terkemuka di negara ini.

University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science berada di barisan hadapan inovasi pada abad ke-21. Dengan program pendidikan koperasi tertua di negara ini, fakulti terkenal di dunia, kemudahan penyelidikan canggih dan kurikulum yang mencabar dan lengkap, program sarjana CEAS memberi pelajar pengetahuan dan kemahiran untuk berjaya dalam bidang kejuruteraan dan teknologi.

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science are at the forefront of innovation in the 21st century. With the nation’s oldest cooperative education program, world-renown ... Baca lebih lanjut

The University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science are at the forefront of innovation in the 21st century. With the nation’s oldest cooperative education program, world-renowned faculty, state-of-the-art research facilities and a challenging, well-rounded curriculum, CEAS’s undergraduate program gives students the knowledge and skills to succeed in the engineering and technology field. Baca Ringkas