Doktor Falsafah (Ph.D) dalam Kejuruteraan Mekanikal

Umum

Penerangan Program

Doktor Falsafah (Ph.D) dalam Kejuruteraan Mekanikal

Kami menawarkan (Ph.D.) ijazah doktor falsafah dalam bidang kejuruteraan mekanikal untuk pelajar yang layak. Aset utama UVM program ijazah kejuruteraan mekanikal adalah faktor manusia iaitu fakulti kami yang berdedikasi dan kakitangan dan pelajar bermotivasi.

Kurikulum

Kami terus mengemas kini kurikulum untuk menangani topik moden dalam bidang kejuruteraan mekanikal, dan untuk menawarkan keluasan kursus dalam mekanik eksperimen, pengiraan dan teori. Kebanyakan pelajar siswazah kita adalah sepenuh masa dan terlibat secara aktif dalam projek-projek penyelidikan dengan satu atau dua mentor fakulti yang akan khusus untuk kejayaan anda. Saiz program ini juga membolehkan anda untuk mempunyai interaksi yang rapat dengan negara lain di fakulti, dan kerap mengambil bahagian dalam kehidupan program melalui seminar pelajar siswazah dan persembahan penceramah jemputan.

Graduan

Kami secara aktif mencari untuk mengakui pelbagai kumpulan pelajar dalam bidang kejuruteraan mekanikal untuk menangani cabaran semasa Persatuan kami. Setakat ini, graduan kami telah mencapai kerjaya yang berjaya dalam bidang akademik sebagai profesor dibezakan, dalam industri sebagai jurutera dan usahawan, dan dalam kedudukan kerajaan sebagai pengarah program untuk agensi-agensi pembiayaan kebangsaan atau ahli-ahli sains di makmal kebangsaan.

Fakulti dan Penyelidikan

Kejayaan program siswazah kita adalah membina sebuah fakulti yang cemerlang penyelidikan diiktiraf di peringkat kebangsaan dan antarabangsa melalui inovasi, penyebaran pengetahuan dalam jurnal berimpak tinggi, dan anugerah penyelidikan. Baru-baru ini, fakulti kami telah memenangi anugerah utama dari Jabatan Pertahanan, Jabatan Tenaga, NASA, dan Yayasan Sains Kebangsaan, dan termasuk penerima penyiasat muda dan anugerah NSF KERJAYA. Jelas sekali, tumpuan kami adalah untuk mewujudkan persekitaran penyelidikan yang sangat disiplin dan kerjasama yang pelajar kita boleh berkembang maju.

Kami menjalankan pelbagai projek penyelidikan pelbagai disiplin mengenai topik-topik berikut: Struktur Smart, Aeroangkasa Kejuruteraan, Turbulence, Fluids Complex, Mekanik Multiscale, Mikro dan Nano Kejuruteraan, Bahan Nano, biobahan, Tenaga Penuaian, Penukaran and Storage, Control Systems, Polymer Manufacturing, dan simulasi menggunakan Pengkomputeran prestasi tinggi.

Kemasukan

Manakala permohonan lengkap dikaji semula sebaik sahaja mereka diterima, kami menghargai kesabaran anda sehingga keputusan kemasukan itu dibuat. Tarikh akhir untuk penyerahan permohonan adalah: 1 Feb untuk kemasukan jatuh. September 1 untuk kemasukan musim bunga.

Kelayakan pemohon

Mekanikal program ijazah kejuruteraan bertujuan untuk menarik pelajar cemerlang. Setiap pelajar mesti memenuhi syarat-syarat umum untuk kemasukan seperti yang digariskan di bawah peraturan Universiti Vermont Siswazah College. Biasanya, pelajar yang memasuki program PhD yang telah menerima Ijazah Sarjana dalam bidang kejuruteraan mekanikal atau bidang yang berkaitan dalam bidang kejuruteraan atau fizikal sains. Permohonan diterima dari Amerika Syarikat dan di seluruh dunia.

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

The College of Engineering and Mathematical Sciences (CEMS) is composed of a constellation of brilliant and vibrant departments and programs.

The College of Engineering and Mathematical Sciences (CEMS) is composed of a constellation of brilliant and vibrant departments and programs. Baca Ringkas
Burlington , USA Online + 1 Lagi Kurang