Doktor Amalan Kejururawatan (DNP)

Umum

Penerangan Program

Doktor Praktik Kejururawatan telah muncul untuk mengisi peranan penting dalam dekad terakhir untuk mengembangkan pemimpin dalam penjagaan kesihatan. Ijazah terminal DNP adalah doktor falsafah klinikal bukan penyelidikan yang memfokuskan pada pengembangan pakar dalam “praktik” kejururawatan (AACN, 2006). Memutuskan untuk mendaftar dalam program DNP adalah keputusan yang penting dan mengubah hidup. Holy Family University komited untuk menyokong dan membimbing anda dalam perjalanan anda ketika anda mencapai tahap baru.

Holy Family University dengan bangga menawarkan Program DNP kami yang dirancang untuk mempersiapkan jururawat untuk peranan praktik lanjutan sebagai sarjana klinikal yang mahir dalam aplikasi teori dan penyelidikan, praktik berasaskan bukti, amalan klinikal lanjutan, pengukuran hasil pesakit, dan transformasi sistem penjagaan kesihatan untuk memastikan kualiti dan keselamatan. Lulusan membina pendidikan dan pengalaman mereka untuk mempengaruhi perubahan.

Program kami unik. Format kelas campuran menawarkan fleksibiliti pelajar sambil mengekalkan hubungan rapat dengan ahli fakulti. Saiz kelas kecil, kemajuan sebagai kohort, dan ahli fakulti yang menjalankan misi universiti hanyalah beberapa ciri unik. Fakulti kejururawatan kami membawa kepakaran klinikal, ketelitian akademik, dan semangat untuk menyusu dalam kurikulum sehingga setiap graduan kami bersedia untuk memberi inspirasi dan memimpin masa depan kejururawatan.

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Holy Family University nurses and radiologic science professionals are found in major hospitals throughout the region, and we have developed a widespread reputation for graduates that are sought after ... Baca lebih lanjut

Holy Family University nurses and radiologic science professionals are found in major hospitals throughout the region, and we have developed a widespread reputation for graduates that are sought after by the healthcare industry. Our accredited undergraduate programs are ideal for high school graduates, experienced nurses, and radiologic science professionals seeking additional training, or working adults who wish to start an entirely new career. One of the best things about nursing, apart from the service that you’re rendering to society, is that this career path consistently stays in high demand. Baca Ringkas