rangka kursus

pelajar DPhil menjalankan penyelidikan diselia tetapi bebas, yang pada akhir tahun yang mereka hantar tesis yang tidak melebihi 100,000 kata-kata yang mengandungi hasil penyelidikan itu. Tesis ini mesti menunjukkan kebiasaan dengan, dan pemahaman tentang subjek ini, sumber-sumber pihak berkuasa dan ibu. Ia harus memaparkan diskriminasi kritikal dan rasa bahagian dalam menilai bukti dan pertimbangan orang lain. Tesis DPhil mesti wujud sumbangan asal kepada pengetahuan sejarah seni sama ada dengan penemuan ilmu baru, atau dengan menjalankan pendekatan kritikal baru dan bebas.

Permohonan

Jika anda ingin memohon, sila isi borang permohonan elektronik talian kami yang memuat naik Ijazah Sarjana Muda dengan terjemahan Bahasa Inggeris rasmi, salinan pasport dan sijil bahasa Inggeris Master anda atau (jika anda mempunyai satu). Sila email kepada kami topik penyelidikan yang dirancang anda untuk info@ibs-b.hu~~V lama selepas permohonan online.

Masuk adalah sepanjang tahun. Permohonan, Skype temuduga dan ujian Bahasa Inggeris adalah percuma.

syarat kemasukan

• kelas pertama atau kedua, tahap bahagian atas atau pengalaman kerja yang ketara. Ijazah Sarjana yang disukai, • kemahiran Bahasa Inggeris yang mencukupi dan pengetahuan akademik bahawa cek Pegawai Penyelidik IBS dengan Temuduga Haluan melalui Skype selepas permohonan online. Wawancara itu diikuti oleh ujian bahasa IBS English (anda boleh dikecualikan daripada ujian dengan skor yang mencukupi IELTS, TOEFL, Cambridge atau Pearson), • selepas wawancara Skype berjaya dan Bahasa Inggeris pelajar ujian perlu mengemukakan pelan / beliau melalui e-mel . Jika pelan itu diterima, pelajar akan meneruskan pemindahan pembayaran yuran tahun pertama dan akan mempunyai perundingan muka-ke-muka pada / pelan beliau dengan Penyelia.

Pertama semua pelajar berdaftar sebagai pelajar MPhil dan pada akhir tahun pertama apabila cadangan penyelidikan mereka dinilai keputusan itu dibuat pada penukaran kepada DPhil.

kaedah pengajaran

Calon menghabiskan sebahagian besar daripada pengajian mereka menjalankan penyelidikan diselia, pada akhir yang mereka mengemukakan tesis yang mengandungi hasil penyelidikan itu. Tesis ini mesti menunjukkan kebiasaan dengan, dan pemahaman tentang subjek ini, sumber-sumber pihak berkuasa dan ibu. Ia harus memaparkan diskriminasi kritikal dan rasa bahagian dalam menilai bukti dan pertimbangan orang lain. Subjek yang perlu ditangani dengan cekap dan kesarjanaan.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh International Business School – Budapest »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Sepenuh masa
Price
6,200 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date