doktor Falsafah

Gambaran Keseluruhan Kursus

Doktor Falsafah (PhD) adalah lengkap, berdiri sendiri tahap yang adalah ijazah kedoktoran diiktiraf di peringkat antarabangsa. Ia direka untuk pelajar untuk membangunkan kemahiran lanjutan dalam menjalankan penyelidikan bebas dan berterusan. tesis harus menunjukkan aplikasi kritikal pengetahuan pakar dan membuat sumbangan bebas untuk pengetahuan dalam bidang penyelidikan.

Kursus ini adalah unik kerana ia dihantar dalam rangka kerja pendidikan Christian Avondale ini. Pelajar ijazah Doktor Falsafah akan membangunkan kemahiran pemikiran kritikal, biasiswa etika dan sikap yang kondusif terhadap penglibatan peribadi dan kolektif.

Tujuan Doktor Falsafah adalah untuk menjadi mentor keupayaan pembelajaran kendiri pelajar bagi meneruskan pembangunan profesional melalui memperolehi kemahiran yang diperlukan termasuk kemahiran yang boleh dipindahkan, teknik penyelidikan dan permohonan mereka.

pengkhususan penyelidikan boleh dalam bidang Pendidikan, Kesenian, Kejururawatan, Kementerian dan Teologi.

kod kursus

5001

Tempoh Pengajian

Tiga hingga empat tahun sepenuh masa

Mod pengajian

Dalam Kampus atau pendidikan jarak jauh

Akreditasi

Doktor Falsafah kursus ijazah adalah diri diiktiraf oleh Avondale Kolej Pengajian Tinggi dalam segi tahap 10 dalam Kerangka Kelayakan Australia. Kursus ini di peringkat kebangsaan yang berdaftar dengan Kualiti dan Standard Agency Tertiary Education.

Avondale menawarkan PhD sebagai ijazah yang diberikan bersama-sama dengan Charles Sturt University, darjah Avondale yang dipandang tinggi.

Program diajar dalam:
  • English
Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Duration
3 - 4 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
- $ 15,392 / tahun untuk pelajar Australia dan New Zealand, $ 20,928 untuk pelajar antarabangsa
Ikut lokasi
Ikut tarikh