close

Penapis

Lihat Hasil

Sekiranya salah ingin mengejar kerjaya dalam perniagaan yang berkaitan dengan akademik atau peringkat tinggi perundingan untuk perniagaan, seseorang perlu Ijazah Kedoktoran Pentadbiran Perniagaan (DBA). Program DBA ditawarkan oleh sekolah-sekolah perniagaan dan jabatan-jabatan perniagaan di universiti-universiti tertentu. Tunisia, secara rasmi Republik Tunisia, adalah negara yang paling keci… Baca lebih lanjut

Sekiranya salah ingin mengejar kerjaya dalam perniagaan yang berkaitan dengan akademik atau peringkat tinggi perundingan untuk perniagaan, seseorang perlu Ijazah Kedoktoran Pentadbiran Perniagaan (DBA). Program DBA ditawarkan oleh sekolah-sekolah perniagaan dan jabatan-jabatan perniagaan di universiti-universiti tertentu. 

Tunisia, secara rasmi Republik Tunisia, adalah negara yang paling kecil di Afrika Utara. Ia adalah sebuah negara Maghreb bersempadan dengan Algeria ke barat, Libya di bahagian tenggara dan Laut Mediterranean di utara dan timur. Di peringkat universiti di Tunisia kitaran pertama kajian dalam aliran akademik adalah dua tahun, yang membawa kepada penganugerahan Diploma Kitaran d'Etudes Universitaires du Premier.

DBA di Tunisia

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Tunis, Tunisia

Doktor Eksekutif dalam Pentadbiran Perniagaan - DBA adalah PhD yang ditujukan kepada eksekutif dan pengurus dalam aktiviti, pemegang MBA atau EMBA.

Doktor Eksekutif dalam Pentadbiran Perniagaan - DBA adalah PhD yang ditujukan kepada eksekutif dan pengurus dalam aktiviti, pemegang MBA atau EMBA. -
DBA
Sepenuh Masa
Perancis
Kampus

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini