PHDSTUDIES.COM.MY

8 Terbaik Sambilan DBA di Switzerland

A Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) adalah ijazah yang ditawarkan oleh sekolah-sekolah perniagaan dan fakulti perniagaan di beberapa universiti yang akan dilaksanakan selepas tamat pengajian siswazah. Ini adalah jalan ke kerjaya dalam perundingan perniagaan yang maju atau akademik.

Switzerland, secara rasmi Gabungan Switzerland, ialah sebuah republik berparlimen persekutuan yang terdiri daripada 26 kanton, dengan Bern sebagai tempat pihak berkuasa persekutuan. Switzerland kebebasan dan berkecuali 's telah lama dihormati oleh kuasa-kuasa besar Eropah. Switzerland adalah ekonomi pasaran moden yang aman, makmur dan stabil dengan kadar pengangguran yang rendah.

Sambilan DBA di Switzerland

Hasil Filter

Doktor falsafah dalam bidang jualan dan pemasaran

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Sepenuh masa Sambilan 2 - 6 tahun Pendaftaran Terbuka Switzerland Zürich + 1 lagi

Berhubungan dengan pelajar dan pemimpin seperti anda dalam program kedoktoran dalam talian kami. Anda akan pergi sejauh yang fikiran anda akan membawa anda sebagai pelajar kedoktoran di ABMS.

DBA, PhD dalam Sains Pengurusan

ESM, Ecole de Management et de Communication
Kampus Sambilan 2 - 4 tahun Permintaan Maklumat Switzerland Geneva

DBA, PhD dalam Sains Pengurusan membenarkan pelajar siswazah MBA atau pemegang gelar sarjana "Bologna" untuk membentangkan tesis mengenai masalah dari pengurusan dan komponennya.

Doktor falsafah dalam bidang jualan dan pemasaran

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Sambilan 2 - 6 tahun Pendaftaran Terbuka Switzerland Zürich

Doktor Jualan & Pemasaran (DBA) menandakan tahap tertinggi pencapaian dalam mana-mana disiplin akademik. Ini adalah tahap pendidikan tertinggi yang anda boleh belajar di ABMS Open University.

Doktor Pentadbiran Perniagaan

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Sambilan 2 - 6 tahun Pendaftaran Terbuka Switzerland Zürich

Ini adalah tahap pendidikan tertinggi yang anda boleh belajar di ABMS Open University. Bidang pentadbiran perniagaan berkembang pada kadar yang pesat di seluruh dunia.

DBA - Doktor Pentadbiran Perniagaan

United International Business Schools
Kampus Sambilan 2 - 4 tahun Feb. 2020 Switzerland Zürich Belgium Antwerp Sepanyol Barcelona Brussels Madrid Jepun Tokyo Belanda Amsterdam Itali Milan Geneva + 13 lagi

Kalendar akademik kami adalah berdasarkan sistem suku tahun (1 suku = 10 minggu). Kerana struktur fleksibel dan reka bentuk modular program, pelbagai tarikh permulaan boleh didapati pada permulaan setiap Suku dan setiap Term, pada bulan Oktober, November, Januari, Februari, April, Mei, Julai dan Ogos. Semua kampus mengikuti kalendar akademik yang sama.

Doktor Pentadbiran Perniagaan - Pengurusan Kemapanan

Sustainability Management School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Sept. 2019 Switzerland Gland + 1 lagi

Tumpuan utama penyelidikan adalah mengenai integrasi pengetahuan perniagaan yang inovatif dengan isu pembangunan mampan. Khususnya, pertumbuhan ekonomi, pengurusan alam sekitar, dan keadilan sosial adalah bahagian konstituen bagi semua projek DBA

Pentadbiran Pentadbiran Perniagaan Eksekutif (DBA)

IMSG International Management School Geneva
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 3 tahun Feb. 2020 Switzerland Geneva

DBA Eksekutif adalah pendidikan doktor dan praktikal yang mesti mempunyai aplikasi operasi dalam sebuah syarikat. Penyelidikan DBA berputar terutamanya di sekitar sains pengurusan (strategi, pemasaran, pengurusan, pembangunan mampan, tanggungjawab sosial korporat, komunikasi, tadbir urus ...).

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA)

SBS Swiss Business School
Kampus Sambilan 30 - 72 bulan Feb. 2020 Switzerland Zürich

Program Pentadbir Pentadbiran Perniagaan cuba membawa teori dan amalan untuk membuat pengambilan keputusan dalam organisasi yang rumit untuk membantu institusi-institusi ini menyesuaikan diri dengan perubahan dan meletakkan asas bagi kelangsungan hidup jangka panjang.