PHDSTUDIES.COM.MY

Cari anda 29 Sambilan DBA

Orang-orang yang meneruskan Kedoktoran Pentadbiran Perniagaan (DBA) menyelidiki topik-topik seperti penerbitan dan penyebaran, reka bentuk penyelidikan dan kepimpinan. Kajian sedemikian ditawarkan di sekolah-sekolah perniagaan dan juga maklumat daripada fakulti perniagaan universiti tertentu.

DBA Sambilan

Hasil Filter

Online Executive DBA

Business School Netherlands
Online Sambilan 40 bulan Permintaan Maklumat Belanda Buren Afrika Selatan Cape Town + 2 lagi

DBA - Doktor Pentadbiran Perniagaan

Munich Business School
Kampus Sambilan 48 bulan Permintaan Maklumat Jerman Munich

Ijazah kedoktoran bukan sahaja merupakan pencapaian saintifik yang sangat tinggi, dan juga pencapaian peribadi yang lebih tinggi, tetapi juga pelaburan yang bijak dan mampan dalam masa depan profesional seseorang. Dengan DBA yang ditawarkan oleh Munich Business School (MBS) dengan kerjasama Sheffield Hallam University (SHU), para pelajar dapat meningkatkan kerjaya akademik atau perniagaan mereka dalam suasana antarabangsa dan fleksibel yang tidak memerlukan mereka untuk meletakkan kerjaya profesional mereka.

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) Grenoble Ecole de Management (GEM), Program Istanbul-Cohort dengan kerjasama

41 North Business School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 4 tahun Oktober 2019 Turki Istanbul

Grenoble Ecole de Management (GEM), Program Istanbul-Cohort dengan kerjasama 41 North Business School Istanbul.

Doktor falsafah pentadbiran perniagaan (dba)

Unicaf University (MW)
Kampus Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat New York Yunani Athens Romania Bucharest United Kingdom London Mesir Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Cyprus Online + 26 lagi

Mempelajari DBA di Universiti UNICAF adalah pengalaman yang meriah dan meriah, dengan hubungan antarabangsa kami yang luas dan komitmen terhadap amalan profesional. Kualiti penyelidikan dan pengajaran yang tinggi di UNICAF University dan institusi yang berkaitan telah diakui secara meluas.

Doktor Pentadbiran Perniagaan

Edinburgh Business School
Kampus Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom Edinburgh Emiriah Arab Bersatu Dubai مليسيا Putrajaya + 3 lagi

Direka untuk membantu pelajar menggunakan kaedah penyelidikan untuk menentukan, melaksanakan dan menilai penyelesaian yang berpotensi untuk isu perniagaan yang sangat nyata, program DBA dan PhD terdiri daripada dua tahap: peringkat kursus dan peringkat penyelidikan.

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA)

SBS Swiss Business School
Kampus Sambilan 30 - 72 bulan Feb. 2020 Switzerland Zürich

Program Pentadbir Pentadbiran Perniagaan cuba membawa teori dan amalan untuk membuat pengambilan keputusan dalam organisasi yang rumit untuk membantu institusi-institusi ini menyesuaikan diri dengan perubahan dan meletakkan asas bagi kelangsungan hidup jangka panjang.

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA), Sekolah Pengurusan IPE Paris

Mantissa College
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 5 tahun Pendaftaran Terbuka مليسيا Kuala Lumpur Amerika Syarikat Fullerton + 3 lagi

IPE Management School of Paris menyediakan pengetahuan berasaskan penyelidikan terkini, mendidik para pengurus dengan kemahiran dan keupayaan yang unggul untuk membolehkan mereka membuat sumbangan yang berterusan dan berkesinambungan kepada ekonomi global dan masyarakat mereka secara keseluruhan.

Doktor Pentadbiran Perniagaan

Business Science Institute
Kampus Sambilan 3 tahun Sept. 2019 Luxembourg Luxembourg City

Dengan kerjasama School of Management ini di Jean Moulin III University dan Institut Pengetahuan Eropah

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA)

Nottingham Business School, Nottingham Trent University
Kampus Sambilan 1 - 5 tahun Og 2019 United Kingdom Nottingham

Nottingham Business School dengan bangga memiliki salah satu Doktor Falsafah yang tertua dalam bidang Pentadbiran Perniagaan (DBA) di UK yang merayakan ulang tahun ke-20nya pada tahun 2018 dengan lebih daripada 100 penyelesaian. Sepanjang program kami, kami menawarkan pengurus kanan, perunding bebas dan ahli akademik kanan peluang untuk mendapatkan pandangan baru yang relevan yang akan memaklumkan dan mengembangkan profil kerjaya anda sendiri dan membuat sumbangan ke arah meningkatkan perniagaan dan / atau amalan profesional.

Pentadbiran Pentadbiran Perniagaan Eksekutif (DBA)

IMSG International Management School Geneva
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 3 tahun Feb. 2020 Switzerland Geneva

DBA Eksekutif adalah pendidikan doktor dan praktikal yang mesti mempunyai aplikasi operasi dalam sebuah syarikat. Penyelidikan DBA berputar terutamanya di sekitar sains pengurusan (strategi, pemasaran, pengurusan, pembangunan mampan, tanggungjawab sosial korporat, komunikasi, tadbir urus ...).

DBA sendiri

ISM - International School of Management
Kampus Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 4 - 6 tahun Oktober 2019 Perancis Paris Amerika Syarikat New York Afrika Selatan Cape Town India New Delhi + 7 lagi

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) direka untuk memupuk kepimpinan yang diperlukan untuk menangani cabaran pengurusan kanan di peringkat antarabangsa. Sama ada anda mencari pemahaman yang lebih mendalam tentang profesion anda atau hanya satu cabaran peribadi baru, DBA kami memberi anda platform untuk memperluaskan pengetahuan anda dan membuat perubahan kepada amalan perniagaan antarabangsa.

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA)

UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business
Kampus Sepenuh masa Sambilan 5 - 21 semester Januari 2020 مليسيا Alor Setar + 1 lagi

Program DBA di Sekolah Pengajian Siswazah Othman Yeop Abdullah (OYAGSB) adalah satu program yang menyatukan pemimpin masa depan sektor awam atau swasta. Ia adalah tiga tahun ...

Dba talian

Westcliff University
Online Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Irvine

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) direka untuk calon-calon yang, setelah sudah menamatkan program Masters, sedang mencari untuk mengembangkan lagi pengetahuan praktikal dan teori mereka tentang prinsip-prinsip yang mengawal perniagaan global.

Doktor Pentadbiran Perniagaan - Pengurusan Kemapanan

Sustainability Management School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Sept. 2019 Switzerland Gland + 1 lagi

Tumpuan utama penyelidikan adalah mengenai integrasi pengetahuan perniagaan yang inovatif dengan isu pembangunan mampan. Khususnya, pertumbuhan ekonomi, pengurusan alam sekitar, dan keadilan sosial adalah bahagian konstituen bagi semua projek DBA

Program dba

Durham University Business School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 6 tahun Og 2019 United Kingdom Durham

The Durham DBA adalah program doktoral eksekutif bagi para peminat yang bermotivasi tinggi yang ingin mengembangkan kemahiran penyelidikan, analitik dan kritikal mereka ke peringkat tertinggi. Doktor Pentadbiran Perniagaan distrukturkan sekitar projek penyelidikan didorong oleh individu, dengan memberi tumpuan kepada aplikasi praktikal dalam persekitaran perniagaan.