Filter
DBA
Thailand Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Cari anda Sambilan DBA dalam Pengajian Perniagaan di Thailand 2019

Kajian yang terlibat dalam memperoleh Ijazah Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) meneroka kepimpinan, teori ke dalam amalan, penerbitan dan penyebaran dan reka bentuk penyelidikan bersama-sama dengan topik lain. Kursus ini bertujuan untuk mereka mengejar kerjaya akademik atau perundingan.

pengajian perniagaan adalah program akademik yang dirancang untuk pelajar yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana perniagaan dijalankan. Kursus boleh termasuk topik yang lebih umum atau orang-orang yang lebih khusus untuk membantu menyediakan pelajar untuk kerjaya tertentu.

Thailand (ประเทศไทย), secara rasmi Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) ialah sebuah negara di Asia Tenggara dengan pantai di Laut Andaman dan Teluk Thailand. The Bangkok modal adalah pada permulaan ramai pengunjung 'jadual perjalanan, dan manakala sebuah bandar moden, ia mempunyai warisan budaya yang kaya.

Sambilan DBA dalam Pengajian Perniagaan di Thailand

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Thailand

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Dhurakij Pundit University's International College

Dalam usaha untuk perniagaan dan organisasi untuk berjaya dalam persekitaran yang moden ini, mereka perlu menggaji orang dengan kemahiran yang diperlukan dalam pentadbira ... [+]

Doktor Falsafah dalam Pentadbiran Perniagaan Kami kini menerima permohonan untuk semester 1/2013. Biasiswa boleh didapati.

Objektif Program: Dalam usaha untuk perniagaan dan organisasi untuk berjaya dalam persekitaran yang moden ini, mereka perlu menggaji orang dengan kemahiran yang diperlukan dalam pentadbiran dan pengurusan perniagaan. Kemahiran yang dikehendaki termasuk kemahiran komunikasi yang baik, pemahaman tentang hubungan antara petunjuk organisasi utama prestasi dan isu-isu perniagaan yang lebih luas dan yang inovatif dan mempunyai masalah kreatif kemahiran menyelesaikan. Untuk mengekalkan kemahiran itu, eksekutif tidak perlu hanya memahami teori-teori ini, kaedah dan teknik, tetapi juga sedar akan inisiatif penyelidikan dan aktiviti-aktiviti yang sedang dijalankan di institusi penyelidikan yang membawa kepada pendekatan baru dalam pengurusan. Untuk memenuhi permintaan DPUIC menawarkan Doktor profesional Falsafah dalam Pentadbiran Perniagaan PhD (BA) ijazah untuk eksekutif perniagaan dan pemimpin yang ingin mendapatkan pemahaman up-to-tarikh persekitaran perniagaan teknologi yang kaya dengan maklumat. Program ini juga direka untuk individu-individu yang berminat untuk mendapatkan kemahiran penyelidikan pengurusan maju.... [-]

Thailand Bangkok
Jun 2020
Sambilan
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu