PHDSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sambilan DBA dalam Pengajian Perniagaan di Malaysia 2019

A Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) adalah ijazah yang ditawarkan oleh sekolah-sekolah perniagaan dan fakulti perniagaan di beberapa universiti yang akan dilaksanakan selepas tamat pengajian siswazah. Ini adalah jalan ke kerjaya dalam perundingan perniagaan yang maju atau akademik.

pengajian perniagaan adalah program akademik yang dirancang untuk pelajar yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana perniagaan dijalankan. Kursus boleh termasuk topik yang lebih umum atau orang-orang yang lebih khusus untuk membantu menyediakan pelajar untuk kerjaya tertentu.

Jika anda memerlukan persekitaran belajar yang terbaik di Asia, mendaftar untuk pengajian pendidikan tinggi di Malaysia.Ini adalah negara yang kaya dengan budaya dan aktiviti yang luas untuk meninggalkan anda dilayan dan santai seperti yang anda belajar di negara ini

Sambilan DBA dalam Pengajian Perniagaan di Malaysia

5 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, مليسيا Filter

Doktor eksekutif pentadbiran perniagaan

Universal Business Academy
Kampus Online Sambilan 2 tahun Pendaftaran Terbuka مليسيا Johor Bahru + 1 lagi

Doctor Eksekutif Pentadbiran Perniagaan adalah program berasaskan penyelidikan dua tahun digunakan untuk profesional yang ingin menilai latar belakang pengurusan dan profesional mereka dan mengembangkan pengetahuan mereka melalui penyelidikan praktikal dalam bidang yang berbeza, pentadbiran perniagaan yang direka untuk pengurus, profesional, dan eksekutif mencari untuk mengembangkan kemahiran pengurusan mereka dan pengetahuan.

Doktor Profesional dalam Pentadbiran Perniagaan (DBA)

GlobalNxt University
Online Sambilan 3 tahun Pendaftaran Terbuka مليسيا Kuala Lumpur

DBA direka untuk mereka yang berminat dalam penyelidikan perniagaan yang diterapkan. Terdapat beberapa sebab untuk belajar untuk DBA. A

Doktor Pentadbiran Perniagaan

Asia e University
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 3 - 4 tahun Januari 2020 مليسيا Kuala Lumpur

Program DBA direka untuk menyediakan pengurus masa depan yang mempunyai pengetahuan dan kemahiran penyelidikan yang mendalam dalam pentadbiran dan pengurusan perniagaan bidang.

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA)

UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business
Kampus Sepenuh masa Sambilan 5 - 21 semester Januari 2020 مليسيا Alor Setar + 1 lagi

Program DBA di Sekolah Pengajian Siswazah Othman Yeop Abdullah (OYAGSB) adalah satu program yang menyatukan pemimpin masa depan sektor awam atau swasta. Ia adalah tiga tahun ...

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA), Sekolah Pengurusan IPE Paris

Mantissa College
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 5 tahun Pendaftaran Terbuka مليسيا Kuala Lumpur Amerika Syarikat Fullerton + 3 lagi

IPE Management School of Paris menyediakan pengetahuan berasaskan penyelidikan terkini, mendidik para pengurus dengan kemahiran dan keupayaan yang unggul untuk membolehkan mereka membuat sumbangan yang berterusan dan berkesinambungan kepada ekonomi global dan masyarakat mereka secara keseluruhan.