PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan DBA dalam Pengajian Perniagaan in Kedah مليسيا 2019

A Doktor Pentadbiran Perniagaan diperolehi melalui peringkat tinggi dan program akademik berasaskan penyelidikan tertumpu kepada pengetahuan yang diperlukan untuk golongan elit kerjaya akademik atau perundingan. Program sering terdiri daripada Teori Perniagaan, Reka Bentuk Penyelidikan dan kursus Pembangunan Profesional sebagai tambahan kepada kajian bebas. 

pengajian perniagaan adalah satu bidang pengajian di mana pelajar mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan. topik yang berbeza mungkin termasuk pengiklanan, pemasaran, wang pengurusan, komunikasi, pentadbiran, menulis rancangan perniagaan, dan pengambilan dan latihan pekerja.

Jika anda memerlukan persekitaran belajar yang terbaik di Asia, mendaftar untuk pengajian pendidikan tinggi di Malaysia.Ini adalah negara yang kaya dengan budaya dan aktiviti yang luas untuk meninggalkan anda dilayan dan santai seperti yang anda belajar di negara ini

The Rice Bowl Malaysia, Kedah adalah bandar yang penuh dengan kekayaan budaya dan warisan. Tempat ini mempunyai beberapa universiti besar Malaysia seperti Universiti AIMST. Universiti ini menyediakan pelbagai jenis program ijazah itu sebagai ubat.

Sambilan DBA dalam Pengajian Perniagaan in Kedah di Malaysia

1 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Alor Setar Filter

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA)

UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business
Kampus Sepenuh masa Sambilan 5 - 21 semester Januari 2020 مليسيا Alor Setar + 1 lagi

Program DBA di Sekolah Pengajian Siswazah Othman Yeop Abdullah (OYAGSB) adalah satu program yang menyatukan pemimpin masa depan sektor awam atau swasta. Ia adalah tiga tahun ...