Filter
DBA
Luxembourg Luxembourg City Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan DBA dalam Pengajian Perniagaan in Luxembourg Luxembourg 2019

A Doktor Pentadbiran Perniagaan diperolehi melalui peringkat tinggi dan program akademik berasaskan penyelidikan tertumpu kepada pengetahuan yang diperlukan untuk golongan elit kerjaya akademik atau perundingan. Program sering terdiri daripada Teori Perniagaan, Reka Bentuk Penyelidikan dan kursus Pembangunan Profesional sebagai tambahan kepada kajian bebas. 

pengajian perniagaan merupakan satu bidang akademik pengajian yang menyediakan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya dalam bidang perniagaan. Kajian boleh terdiri daripada kewangan, perakaunan, ekonomi, kajian organisasi, etika perniagaan, dan pemasaran.

Luxembourg, secara rasmi Grand Duchy of Luxembourg, merupakan negara daratan di Eropah barat, bersempadan dengan Belgium, Perancis, dan Jerman.

Luxembourg merupakan sebuah bandar yang kecil dan ibu Grand Duchy of Luxembourg. Bandar ini merupakan pusat pendidikan kerana ia mempunyai banyak institusi pendidikan terkenal seperti Universiti Luxembourg.

Sambilan DBA dalam Pengajian Perniagaan in Luxembourg di Luxembourg

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Luxembourg City

Business Science Institute

Dengan kerjasama School of Management ini di Jean Moulin III University dan Institut Pengetahuan Eropah ... [+]

Sambilan DBA dalam Pengajian Perniagaan in Luxembourg Luxembourg.

Kajian kerjasama dengan Sekolah Perniagaan iaelyon di Universiti Jean Moulin III

Dengan kerjasama School of Management Universiti Jean Moulin III dan University of Technology Sydney (UTS) , Business Science Institute menawarkan program doktoral yang berorientasikan aplikasi yang memenuhi keperluan ekonomi. Doktor Pentadbiran Perniagaan secara khusus direka untuk eksekutif yang ingin menyempurnakan dan membangunkan pengetahuan dan kemahiran pentadbiran perniagaan melalui penyelidikan tangan .

Program ini bertujuan untuk profesional dan eksekutif dengan MBA atau setaraf dan sekurang-kurangnya 5 tahun pengalaman kerja yang berkelayakan . Pekerjaan adalah keperluan kemasukan mandatori.... [-]

Luxembourg Luxembourg City
Sept. 2019
Jerman
Sambilan
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Business Science Institute

5 sebab untuk melakukan Digital DBA. Digital DBA adalah fleksibel: pelajar doktor boleh bermula pada bila-bila masa. Semua sumber boleh diakses melalui Internet (video, a ... [+]

5 sebab untuk melakukan Digital DBADigital DBA adalah fleksibel: pelajar doktor boleh bermula pada bila-bila masa.Semua sumber boleh diakses melalui Internet (video, artikel, buku, perisian analisis data, forum), yang membolehkan pelajar kedoktoran untuk bekerja dari jauh dengan kadar mereka sendiri.Setiap pelajar doktor mempunyai kemungkinan untuk bertukar secara langsung dengan dia / penyelianya.Seorang Doktor dalam Pentadbiran Perniagaan dihantar oleh SKEMA Business School (AACSB dan EQUIS terakreditasi) dan Business Science Institute (Perjanjian dari Kementerian Pendidikan di Luksemburg), tetapi juga Doktor dalam Pentadbiran Perniagaan yang disampaikan oleh iaelyon School of Management - Jean Moulin University (Universiti Perancis).Tesis yang dihasilkan dapat diterbitkan dalam salah satu koleksi buku yang diawasi oleh SKEMA Business School atau Business Science Institute .... [-]
Luxembourg Luxembourg City
Pendaftaran Terbuka
English,Jerman
Sambilan
3 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu