Filter
DBA
Belgium Flanders Leuven Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan DBA dalam Pengajian Perniagaan in Leuven Belgium 2019

A Doktor Pentadbiran Perniagaan diperolehi melalui peringkat tinggi dan program akademik berasaskan penyelidikan tertumpu kepada pengetahuan yang diperlukan untuk golongan elit kerjaya akademik atau perundingan. Program sering terdiri daripada Teori Perniagaan, Reka Bentuk Penyelidikan dan kursus Pembangunan Profesional sebagai tambahan kepada kajian bebas. 

pengajian perniagaan adalah program akademik yang dirancang untuk pelajar yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana perniagaan dijalankan. Kursus boleh termasuk topik yang lebih umum atau orang-orang yang lebih khusus untuk membantu menyediakan pelajar untuk kerjaya tertentu.

Dengan pendidikan universiti menjadi tahap paling atas dalam sistem pendidikan daripada Belgium, kerajaan telah meletakkan penekanan yang lebih untuk memastikan bahawa kehidupan pelajar dibuat semudah mungkin melalui program pinjaman dan geran. Mereka menawarkan penaja untuk pelajar antarabangsa dengan latar belakang miskin dan mudah terjejas yang ingin belajar di negara ini.

Beberapa peluang belajar yang terdapat di bandar ini. Salah satu universiti tertua di rantau ini, Universiti Katolik, dan juga institut tinggi Falsafah ditemui di Leuven.

Sambilan DBA dalam Pengajian Perniagaan in Leuven di Belgium

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Leuven

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Vlerick Business School

Program doktoral paruh waktu empat tahun untuk profesional yang berpengalaman memberikan anda peluang untuk menjalankan penyelidikan yang mendalam yang akan mempunyai kes ... [+]

Program doktoral paruh waktu empat tahun untuk profesional yang berpengalaman memberikan anda peluang untuk menjalankan penyelidikan yang mendalam yang akan mempunyai kesan yang benar - sama ada dalam organisasi anda sendiri atau di seluruh sektor anda atau bahkan masyarakat.

Doktor dalam Pentadbiran Perniagaan direka untuk menjadi fleksibel dan disesuaikan dengan anda dan cita-cita anda. Anda boleh menganjurkan kerja akademik anda di sekitar jadual anda - dan menyusun program belajar diri anda sendiri, sesi kediaman, persidangan akademik, dan acara.

Syarat Kemasukan

Jika Doktor dalam Pentadbiran Perniagaan adalah langkah seterusnya yang tepat untuk anda - kami ingin mendengar daripada anda. Kami menerima kemasukan secara bergulung - jadi kami mengesyorkan anda memulakan proses permohonan secepat mungkin kerana proses permohonan agak luas. Pelajar DBA boleh bermula dua kali setahun : sekali pada bulan April dan sekali pada bulan Oktober.... [-]

Belgium Ghent Leuven Brussels
Oktober 2019
English
Sambilan
4 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu