PHDSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sambilan DBA dalam Pengajian Perniagaan di Afrika Selatan 2019

Orang-orang yang meneruskan Kedoktoran Pentadbiran Perniagaan (DBA) menyelidiki topik-topik seperti penerbitan dan penyebaran, reka bentuk penyelidikan dan kepimpinan. Kajian sedemikian ditawarkan di sekolah-sekolah perniagaan dan juga maklumat daripada fakulti perniagaan universiti tertentu.

pengajian perniagaan merupakan satu bidang akademik pengajian yang menyediakan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya dalam bidang perniagaan. Kajian boleh terdiri daripada kewangan, perakaunan, ekonomi, kajian organisasi, etika perniagaan, dan pemasaran.

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Sambilan DBA dalam Pengajian Perniagaan di Afrika Selatan

5 Hasil dalam Pengajian Perniagaan, Afrika Selatan Filter

Doktor Pentadbiran Perniagaan

Mind Development Academy
Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 4 tahun Feb. 2020 Afrika Selatan Cape Town + 1 lagi

Program Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA, Ph.D.) direka untuk memajukan perkembangan profesional pengurus dan profesional yang berpengalaman di arena perniagaan dengan memperluaskan pengetahuan pengurusan mereka dan melengkapkan mereka dengan kemahiran penyelidikan dan pengurusan proses yang luas, membolehkan mereka membuat sumbangan kepimpinan utama ke bidang pilihan mereka.

Universiti Northampton DBA - Doktor dalam Pentadbiran Perniagaan

Stafford
Online Sepenuh masa Sambilan 48 bulan Pendaftaran Terbuka Emiriah Arab Bersatu United Arab Emirates Online Iraq Baghdad Arab Saudi Saudi Arabia Online Qatar Qatar Online Lubnan Lebanon Online Kuwait Kuwait Online Jordan Jordan Online Bahrain Bahrain Online Dubai Afrika Selatan South Africa Online Mauritius Mauritius Online Tanzania Tanzania Online Nigeria Abuja India New Delhi + 26 lagi

Doktor dalam Pentadbiran Perniagaan (DBA) menawarkan laluan baru untuk kelayakan Doktor yang direka khusus untuk pemimpin yang berpengalaman dalam sektor swasta, awam dan ketiga.

DBA sendiri

ISM - International School of Management
Kampus Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 4 - 6 tahun Oktober 2019 Perancis Paris Amerika Syarikat New York Afrika Selatan Cape Town India New Delhi + 7 lagi

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) direka untuk memupuk kepimpinan yang diperlukan untuk menangani cabaran pengurusan kanan di peringkat antarabangsa. Sama ada anda mencari pemahaman yang lebih mendalam tentang profesion anda atau hanya satu cabaran peribadi baru, DBA kami memberi anda platform untuk memperluaskan pengetahuan anda dan membuat perubahan kepada amalan perniagaan antarabangsa.

Online Executive DBA

Business School Netherlands
Online Sambilan 40 bulan Permintaan Maklumat Belanda Buren Afrika Selatan Cape Town + 2 lagi

Dba antarabangsa

Business School Netherlands
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan Permintaan Maklumat Belanda Buren Afrika Selatan Cape Town + 1 lagi

Memenuhi cita-cita anda Adakah anda mempunyai keinginan untuk mengambil pembangunan profesional anda ke tahap seterusnya? Program DBA International ditawarkan dalam bahasa Inggeris untuk Profesional Kanan, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengurus Kanan mencari untuk mengalami kemajuan profesional, membangunkan kemahiran penyelidikan serta sikap saintifik yang kukuh melalui galakan penyelidikan asal di peringkat doktor falsafah manakala menambah teori baru dan / atau penemuan kepada badan yang sedia ada ilmu.