Filter
DBA
United Kingdom England Durham Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan DBA dalam Pentadbiran Perniagaan di Amerika Durham United Kingdom 2019

A Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) adalah ijazah yang ditawarkan oleh sekolah-sekolah perniagaan dan fakulti perniagaan di beberapa universiti yang akan dilaksanakan selepas tamat pengajian siswazah. Ini adalah jalan ke kerjaya dalam perundingan perniagaan yang maju atau akademik.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Durham mempunyai dua universiti, salah seorang daripada mereka menjadi Durham Universiti - universiti ketiga tertua di England, selepas Oxford dan Cambridge. Terdapat juga New College Durham, penggabungan antara dua kolej yang lebih tua.

Sambilan DBA dalam Pentadbiran Perniagaan di Amerika Durham di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pentadbiran Perniagaan, Durham

Durham University Business School

The Durham DBA adalah program doktoral eksekutif bagi para peminat yang bermotivasi tinggi yang ingin mengembangkan kemahiran penyelidikan, analitik dan kritikal mereka k ... [+]

The Durham DBA adalah program doktoral eksekutif bagi para peminat yang bermotivasi tinggi yang ingin mengembangkan kemahiran penyelidikan, analitik dan kritikal mereka ke peringkat tertinggi. Doktor Pentadbiran Perniagaan distrukturkan sekitar projek penyelidikan didorong oleh individu, dengan memberi tumpuan kepada aplikasi praktikal dalam persekitaran perniagaan.

Membina pemikiran peringkat tertinggi dan penyelidikan Membentangkan penemuan anda di persidangan peringkat global Menyumbang kepada amalan profesional anda sendiri Bagaimanakah program berstruktur?

program ini ditawarkan secara separuh masa yang fleksibel dan mengambil masa 4-6 tahun untuk disiapkan.

Tahun 1 dan 2 terdiri daripada lima modul diajar disampaikan di Sekolah Tahun 3 hingga 6 terdiri daripada penyelidikan diselia individu dan belajar. ... [-]
United Kingdom Durham
Og 2019
English
Sambilan
6 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu