PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan DBA dalam Pentadbiran Perniagaan in Kuala Lumpur مليسيا 2019

Kajian yang terlibat dalam memperoleh Ijazah Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) meneroka kepimpinan, teori ke dalam amalan, penerbitan dan penyebaran dan reka bentuk penyelidikan bersama-sama dengan topik lain. Kursus ini bertujuan untuk mereka mengejar kerjaya akademik atau perundingan.

Jika anda memerlukan persekitaran belajar yang terbaik di Asia, mendaftar untuk pengajian pendidikan tinggi di Malaysia.Ini adalah negara yang kaya dengan budaya dan aktiviti yang luas untuk meninggalkan anda dilayan dan santai seperti yang anda belajar di negara ini

Universiti-universiti di ibu negara Malaysia terkenal dengan anutan mereka dengan pelbagai universiti antarabangsa dan kedudukan baik. Ini menjadikan mendapat pendidikan antarabangsa dan lebih tinggi yang lebih murah dan lebih baik. Ia mempunyai beberapa universiti layak seperti Universiti Malaysia dan Universiti Kuala Lumpur.

Sambilan DBA dalam Pentadbiran Perniagaan in Kuala Lumpur di Malaysia

3 Hasil dalam Pentadbiran Perniagaan, Kuala Lumpur Filter

Doktor Profesional dalam Pentadbiran Perniagaan (DBA)

GlobalNxt University
Online Sambilan 3 tahun Pendaftaran Terbuka مليسيا Kuala Lumpur

DBA direka untuk mereka yang berminat dalam penyelidikan perniagaan yang diterapkan. Terdapat beberapa sebab untuk belajar untuk DBA. A

Doktor Pentadbiran Perniagaan

Asia e University
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 3 - 4 tahun Januari 2020 مليسيا Kuala Lumpur

Program DBA direka untuk menyediakan pengurus masa depan yang mempunyai pengetahuan dan kemahiran penyelidikan yang mendalam dalam pentadbiran dan pengurusan perniagaan bidang.

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA), Sekolah Pengurusan IPE Paris

Mantissa College
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 5 tahun Pendaftaran Terbuka مليسيا Kuala Lumpur Amerika Syarikat Fullerton + 3 lagi

IPE Management School of Paris menyediakan pengetahuan berasaskan penyelidikan terkini, mendidik para pengurus dengan kemahiran dan keupayaan yang unggul untuk membolehkan mereka membuat sumbangan yang berterusan dan berkesinambungan kepada ekonomi global dan masyarakat mereka secara keseluruhan.