PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan DBA dalam Pentadbiran Perniagaan in Luxembourg Luxembourg 2019

Kedoktoran Pentadbiran Perniagaan menunjukkan graduan menamatkan kursus peringkat tinggi kajian menyediakan mereka untuk akademik profesional dan / atau perundingan maju. Program DBA menggabungkan keseimbangan penyelidikan pelajar yang didorong dan kursus tradisional termasuk Pembangunan Profesional, Penerbitan dan Penyebaran dan Penyelidikan Advanced Teknik.

Nama rasmi negara ialah Grand Duchy of Luxembourg. Ia didapati di Eropah Barat dengan Jerman sebagai bahasa rasmi. Negara ini mempunyai hanya satu universiti: Universiti Luxembourg.

Luxembourg merupakan sebuah bandar yang kecil dan ibu Grand Duchy of Luxembourg. Bandar ini merupakan pusat pendidikan kerana ia mempunyai banyak institusi pendidikan terkenal seperti Universiti Luxembourg.

Sambilan DBA dalam Pentadbiran Perniagaan in Luxembourg di Luxembourg

2 Hasil dalam Pentadbiran Perniagaan, Luxembourg City Filter

Doktor Pentadbiran Perniagaan

Business Science Institute
Kampus Sambilan 3 tahun Sept. 2019 Luxembourg Luxembourg City

Dengan kerjasama School of Management ini di Jean Moulin III University dan Institut Pengetahuan Eropah

Digital DBA

Business Science Institute
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 3 tahun Pendaftaran Terbuka Luxembourg Luxembourg City

5 sebab untuk melakukan Digital DBA. Digital DBA adalah fleksibel: pelajar doktor boleh bermula pada bila-bila masa. Semua sumber boleh diakses melalui Internet (video, artikel, buku, perisian analisis data, forum), yang membolehkan pelajar kedoktoran untuk bekerja dari jauh dengan kadar mereka sendiri. Setiap pelajar doktor mempunyai kemungkinan untuk bertukar secara langsung dengan dia / penyelianya. Seorang Doktor dalam Pentadbiran Perniagaan dihantar oleh SKEMA Business School (AACSB dan EQUIS terakreditasi) dan Business Science Institute (Perjanjian dari Kementerian Pendidikan di Luksemburg), tetapi juga Doktor dalam Pentadbiran Perniagaan yang disampaikan oleh iaelyon School of Management - Jean Moulin University (Universiti Perancis). Tesis yang dihasilkan dapat diterbitkan dalam salah satu koleksi buku yang diawasi oleh SKEMA Business School atau Business Science Institute .