PHDSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sambilan DBA dalam Pentadbiran Perniagaan di India 2019

Kajian yang terlibat dalam memperoleh Ijazah Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) meneroka kepimpinan, teori ke dalam amalan, penerbitan dan penyebaran dan reka bentuk penyelidikan bersama-sama dengan topik lain. Kursus ini bertujuan untuk mereka mengejar kerjaya akademik atau perundingan.

Yang ditemui di bahagian Selatan Asia, Republik India adalah kedua paling ramai penduduk di dunia dengan kira-kira 1.27 bilion orang. India mempunyai empat jenis universiti; Universiti Central, Universiti Negeri, Dianggap Universiti dan Universiti Swasta yang terdiri di lebih 550 institusi.

Sambilan DBA dalam Pentadbiran Perniagaan di India

3 Hasil dalam Pentadbiran Perniagaan, India Filter

Dba berpatutan dianugerahkan oleh Universiti america (online)

Asian Center of Education and Training
Online Sepenuh masa Sambilan 2 - 4 tahun Pendaftaran Terbuka India Chennai + 1 lagi

Doktor Mampu Pentadbiran Perniagaan dianugerahkan oleh University of America melalui Pusat Asia Pendidikan dan Latihan

Universiti Northampton DBA - Doktor dalam Pentadbiran Perniagaan

Stafford
Online Sepenuh masa Sambilan 48 bulan Pendaftaran Terbuka Emiriah Arab Bersatu United Arab Emirates Online Iraq Baghdad Arab Saudi Saudi Arabia Online Qatar Qatar Online Lubnan Lebanon Online Kuwait Kuwait Online Jordan Jordan Online Bahrain Bahrain Online Dubai Afrika Selatan South Africa Online Mauritius Mauritius Online Tanzania Tanzania Online Nigeria Abuja India New Delhi + 26 lagi

Doktor dalam Pentadbiran Perniagaan (DBA) menawarkan laluan baru untuk kelayakan Doktor yang direka khusus untuk pemimpin yang berpengalaman dalam sektor swasta, awam dan ketiga.

DBA sendiri

ISM - International School of Management
Kampus Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 4 - 6 tahun Oktober 2019 Perancis Paris Amerika Syarikat New York Afrika Selatan Cape Town India New Delhi + 7 lagi

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) direka untuk memupuk kepimpinan yang diperlukan untuk menangani cabaran pengurusan kanan di peringkat antarabangsa. Sama ada anda mencari pemahaman yang lebih mendalam tentang profesion anda atau hanya satu cabaran peribadi baru, DBA kami memberi anda platform untuk memperluaskan pengetahuan anda dan membuat perubahan kepada amalan perniagaan antarabangsa.