PHDSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan DBA dalam Pentadbiran Perniagaan di Amerika Flanders Belgium 2019

DBAs atau Kedoktoran dalam Pentadbiran Perniagaan di peringkat lepasan ijazah bertujuan menyediakan ulama dengan peralatan yang penting yang diperlukan untuk perundingan perniagaan elit atau kerjaya akademik. Pengajian perniagaan termasuk Design Penyelidikan, Kepimpinan Dalam Enterprises, Teori Perniagaan dan banyak lagi.

Belgium menawarkan berorientasikan pendidikan peringkat tinggi yang berasaskan kemahiran dan inovasi pasaran. Institusi pendidikan tinggi negara 's menawarkan interaktif di berorientasikan penyelidikan pendidikan universiti masa yang sama sebelum menyertai pasaran pekerjaan.

Sambilan DBA dalam Pentadbiran Perniagaan di Amerika Flanders di Belgium

2 Hasil dalam Pentadbiran Perniagaan, Flanders Filter

Doktor dalam Pentadbiran Perniagaan

Vlerick Business School
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 4 tahun Oktober 2019 Belgium Ghent Leuven Brussels + 2 lagi

Program doktoral paruh waktu empat tahun untuk profesional yang berpengalaman memberikan anda peluang untuk menjalankan penyelidikan yang mendalam yang akan mempunyai kesan yang benar - sama ada dalam organisasi anda sendiri atau di seluruh sektor anda atau bahkan masyarakat.

DBA - Doktor Pentadbiran Perniagaan

United International Business Schools
Kampus Sambilan 2 - 4 tahun Feb. 2020 Switzerland Z├╝rich Belgium Antwerp Sepanyol Barcelona Brussels Madrid Jepun Tokyo Belanda Amsterdam Itali Milan Geneva + 13 lagi

Kalendar akademik kami adalah berdasarkan sistem suku tahun (1 suku = 10 minggu). Kerana struktur fleksibel dan reka bentuk modular program, pelbagai tarikh permulaan boleh didapati pada permulaan setiap Suku dan setiap Term, pada bulan Oktober, November, Januari, Februari, April, Mei, Julai dan Ogos. Semua kampus mengikuti kalendar akademik yang sama.