Filter
DBA
Belanda Buren Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan DBA dalam Pentadbiran Perniagaan in Buren Belanda 2019

Kajian yang terlibat dalam memperoleh Ijazah Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) meneroka kepimpinan, teori ke dalam amalan, penerbitan dan penyebaran dan reka bentuk penyelidikan bersama-sama dengan topik lain. Kursus ini bertujuan untuk mereka mengejar kerjaya akademik atau perundingan.

Rakyat, bahasa, dan budaya Belanda disebut sebagai "Belanda ". Sebuah negara Eropah moden hari ini, Belanda dipelihara watak sangat antarabangsanya dan terkenal kerana mentaliti liberal. Belanda mempunyai banyak universiti. Negara ini baru-baru ini telah ditukar tajuk mereka sendiri ke dalam sistem sarjana muda / sarjana.Terdapat dua jenis universiti: Akademik (memberi tumpuan lebih kepada pengetahuan teori, aka "Universiteit ") atau Sains Gunaan (memberi tumpuan lebih pada pengetahuan praktikal, aka "Hogeschool ")

Ini bandar pelancongan terkenal dengan kehadiran budaya yang kaya dan tradisi lazim Belanda. Semua orang-orang yang berminat untuk belajar perniagaan dan Sains Pengurusan Buren perlu lawati Buren. Institusi seperti Business School Nederland terkenal dengan pendidikan yang berkualiti.

Sambilan DBA dalam Pentadbiran Perniagaan in Buren di Belanda

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pentadbiran Perniagaan, Buren

Business School Netherlands

... [+]

The Online Eksekutif DBA adalah ijazah profesional yang mendedahkan profesional perniagaan peringkat kanan kepada teknologi inovatif perniagaan dan perkembangan dan konsep masyarakat, seperti Big Data, dan permohonan mereka.

The Online program DBA Eksekutif kini dalam status akreditasi pencalonan dengan Majlis Akreditasi Amerika untuk Sekolah Perniagaan dan Program (ACBSP).

Ini akan membawa kepada pembangunan dan mengemukakan cadangan penyelidikan yang terperinci secara rasmi diluluskan sebelum calon boleh memulakan disertasi penyelidikan utama mereka. Cadangan ini hendaklah dikemukakan dalam tempoh Fasa Dua, dengan bimbingan penyelia yang dilantik yang dilantik oleh BSN. ... [-]

Belanda Buren
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
40 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Business School Netherlands

Memenuhi cita-cita anda Adakah anda mempunyai keinginan untuk mengambil pembangunan profesional anda ke tahap seterusnya? Program DBA International ditawarkan dalam bahas ... [+]

Anda adalah seorang yang berpengalaman, berjaya Profesional, Pengurus Kanan Kanan atau Ketua Pegawai Eksekutif. Anda mempunyai MBA atau kelulusan yang sama. Anda merasa bahawa anda memerlukan pemahaman yang lebih mendalam tentang isu-isu yang anda hadapi dan cara yang lebih sistematik menyiasat pilihan dan kemungkinan. Anda merasakan bahawa hanya dengan melangkah ke belakang dan mengambil masa, dan meletakkan isu-isu yang anda hadapi dalam konteks yang lebih luas daripada pengetahuan teori, akan anda dapat untuk membangunkan jenis penyelesaian kejayaan anda cari. Anda bersemangat tentang pembangunan peribadi, profesional dan organisasi dan bermotivasi untuk menyumbang kepada pemikiran pengurusan dan amalan oleh penyelidikan dan membangunkan cara-cara baru dalam melakukan sesuatu.... [-]

Belanda Buren
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu