Filter
DBA
Amerika Syarikat Georgia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik DBA di Amerika Georgia di Amerika Syarikat 2019

Kajian yang terlibat dalam memperoleh Ijazah Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) meneroka kepimpinan, teori ke dalam amalan, penerbitan dan penyebaran dan reka bentuk penyelidikan bersama-sama dengan topik lain. Kursus ini bertujuan untuk mereka mengejar kerjaya akademik atau perundingan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

DBA di Amerika Georgia di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Kennesaw State University

KSU program Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) adalah program kedoktoran inovatif yang direka untuk menyediakan profesional yang sangat berpengalaman untuk jawatan penga ... [+]

MENGENAI PROGRAM

KSU program Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) adalah program kedoktoran inovatif yang direka untuk menyediakan profesional yang sangat berpengalaman untuk jawatan pengajaran dan penyelidikan di sekolah yang diiktiraf AACSB perniagaan atau untuk kedudukan penyelidikan lanjutan dalam perundingan, kerajaan atau industri. Program KSU DBA menggabungkan ketat program doktoral tradisional dengan pengajaran kelas yang sengit membolehkan rendaman penuh ke dalam kandungan dan kaedah penyelidikan akademik seni, bersama dengan model mentor gaya Eropah yang menyokong pelajar dalam menjalankan penyelidikan asli yang bebas.

Kami amat menggalakkan anda menghadiri sesi maklumat sebelum memohon kepada program KSU DBA. Bahan yang disediakan semasa sesi ini serta keupayaan untuk bertemu dan berinteraksi dengan fakulti dan kepimpinan program akan membolehkan anda membuat keputusan yang lebih bermaklumat.... [-]

Amerika Syarikat Kennesaw
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu