Kategori Popular

Program DBA

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) adalah ijazah lepasan ijazah yang ditawarkan oleh sekolah perniagaan atau fakulti perniagaan di universiti. Program DBA adalah berasaskan penyelidikan dan melengkapkan calon dengan kemahiran yang mereka perlukan untuk berjaya dalam kerjaya dalam bidang akademik atau tahap-tinggi perniagaan perundingan. Banyak universiti di seluruh dunia menawarkan program DBA. Topik dikaji dalam program sering berkaitan dengan Kepimpinan Organisasi, Reka Bentuk Penyelidikan, Teori ke dalam Amalan, Penerbitan dan Penyebaran, dan lain-lain pelbagai program DBA berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat DBA yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

DBAs baru ditambah

Concordia University Chicago

Doktor dalam Pentadbiran Perniagaan

Oktober 9, 2018
The Concordia University Chicago Doctorate in Business Administration (DBA) direka untuk memenuhi permintaan untuk pendidikan perniagaan doktor yang merupakan langkah seterusnya dalam perkembangan profesional individu. Program ini, salah satu program DBA teratas di Chicago, menyediakan tahap persiapan kepemimpinan dan pengurusan di luar tahap tuan.… [+] DBA mewujudkan peluang kepada pelajar dan fakulti untuk terus memupuk perspektif global, pengetahuan, dan rangkaian yang telah ditubuhkan melalui kehadiran global College yang berkembang. Kurikulum, kediaman, pengkhususan, dan antara muka Mentor adalah inovatif dengan reka bentuk dan penghantaran. Satu ciri unik dari program DBA Concordia-Chicago ialah proses disertasi bermula dengan segera dengan pelajar memilih topik permulaan pada awal program pengajian mereka. [-]

Vlerick Business School

Doktor dalam Pentadbiran Perniagaan

Oktober 9, 2018
Program doktoral paruh waktu selama empat tahun ini untuk para profesional yang berpengalaman memberikan anda peluang untuk melakukan penyelidikan yang mendalam yang akan memberi kesan yang benar - baik di organisasi anda sendiri atau di sektor anda atau bahkan masyarakat.

Galicia Business School

DBA: Diploma Pentadbiran Perniagaan

Sept. 8, 2018
Diploma dalam Pentadbiran Perniagaan (DBA) kami telah direka dengan tujuan untuk melatih para peserta dalam asas pengurusan dari perspektif yang benar-benar praktikal.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Kajian PhD: DBA - Kedoktoran Pentadbiran Perniagaan