Teknologi makanan, PhD
Shakarim University
Maklumat Utama
Lokasi kampus
Semey, Kazakhstan
Bahasa
Bahasa Rusia,
Format kajian
Di kampus
Tempoh
Minta maklumat
laju
Sepenuh masa
Yuran tuisyen
Minta maklumat
Tarikh akhir permohonan
Minta maklumat
Tarikh mula paling awal
Sep 2023
pengenalan
Program pendidikan Teknologi produk makanan bertujuan untuk melatih kakitangan yang berkelayakan, kompetitif, meningkatkan kualiti pengetahuan, membentuk sistem aktiviti penyelidikan pelbagai peringkat berikutan keperluan mendesak pendidikan dan sains moden, keperibadian yang dikembangkan secara harmoni dari seorang pakar dalam bidang organisasi dan penggunaan teknologi makanan moden yang berkesan dan terlibat dalam aktiviti pengurusan, yang merupakan salah satu tugas mendesak di Republik Kazakhstan. Keunikan EP "Teknologi Produk Makanan" banyak perkembangan saintifiknya sendiri dalam sektor daging dan tenusu menyediakan asas yang boleh dipercayai untuk melatih generasi baru pakar.
Aktiviti:
pengarah organisasi;
Timbalan Pengarah organisasi untuk kerja ilmiah;
ketua jurutera organisasi;
Setiausaha Ilmiah;
Ketua makmal penyelidikan industri makanan;
ketua dan pakar terkemuka di institusi penyelidikan, pusat penyelidikan saintifik, pusat pengeluaran makanan, bahagian struktur Kementerian Pertanian;
seorang guru di institusi pendidikan tinggi dan menengah profil makanan;
pakar dalam formasi pertanian dari pelbagai bentuk pemilikan, institusi pengeluaran profil pertanian, tanah, dan jawatankuasa wilayah;
seorang pakar dalam projek.